Programació La 1

Dissabte, 4 desembre de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'
09.45
MasterChef Celebrity
Final
16 aspirants van entrar al programa i quatre han arribat a la final, però només un s'alçarà amb el premi. Per arribar a l'últim duel, els finalistes s'enfronten a dos reptes importants. En la primera prova han de reproduir un plat espectacular del xef Jesús Sánchez seguint els passos i les indicacions del convidat. El millor de la prova es converteix en duelista i és recompensat amb l'anhelada jaqueteta. Més tard, l'última oportunitat té lloc a la regió del Penedès, a Barcelona, on han de servir un menú de sis plats de Joan i Pitu Roca, d'El Celler de Can Roca, que compta amb tres estrelles Michelin, a 12 representants d'algunes dels cellers més importants de la zona. Finalment, els duelistes dissenyen i cuinen un menú complet per sorprendre el jurat i el xef Quique Dacosta, que té tres estrelles Michelin i tres Sols Repsol. El guanyador o la guanyadora rep 75.000 euros per donar a l'ONG que triï i el trofeu del programa. A més, tots dos reben tota l'escalfor dels seus familiars i dels seus companys d'edició. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 225'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Regreso al pasado
El Luke, fill de la Flora Tackle, pateix una forma lleu de TDAH, cosa que el fica en problemes a l'escola. És per això que la psicòloga li aconsella tranquil·litat durant les vacances i la Flora decideix anar-se'n amb ell a Cornualles, amb la seva mare. Allà la Flora es troba amb el seu amor de joventut, que sembla seguir-ne enamorat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Un caso de amor
Els plans de rehabilitació de la granja van prenent forma. El Quirin, el fuster, serà l'encarregat de la reconstrucció del graner per a diferents usos. Amb el temps, la relació entre el Quirin i la Lena trontolla quan el Marcus, soci i amic del Quirin pateix un accident escalant.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Tres de la Cruz Roja
Tres aficionats al futbol descobreixen que amb un uniforme de portalliteres de la Creu Roja poden entrar als camps de futbol de forma gratuïta. Poc després, els tres joves es presenten com a voluntaris a la seu de la institució.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Créditos fáciles, deudas sin fin i Nosotros, los alcaldes: El Pacte de les ciutats lliures, la iniciativa contra el populisme que van fundar els alcaldes de Varsòvia, Budapest, Praga i Bratislava, fa dos anys. Són de partits diversos, però els uneix la defensa dels valors de la Unió Europea, que adopta un relleu especial en temps en què l'ultranacionalisme s'ha convertit en bandera dels governs dels seus països. El programa parla amb tres d'ells: Rafal Trzaskovsky, primer edil de Varsòvia; Zdenek Hrib, alcalde de Praga; i Gergely Karacsony, el seu homòleg a Budapest. Tots tres, des de la posició d'alcaldes de les capitals dels seus països respectius, alcen la veu sobre els riscos que amenacen la Unió Europea.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: El código Da Vinci
El simbologista Robert Langdon es veu obligat a visitar una nit el Museu del Louvre, quan l'assassinat d'un conservador deixa un misteriós rastre de símbols i pistes. El Langdon, ajudat per la criptògrafa Sophie Neveu, descobreix una sèrie de secrets ocults a l'obra de Leonardo Da Vinci.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.25
Pel·lícula: Calma total
El John i la Rae s'embarquen en el seu petit iot amb la intenció d'oblidar la pèrdua del seu fill, que va morir en un accident. Però la travessia es veu interrompuda quan veuen un bot pneumàtic que escapa d'una goleta. L'únic ocupant del bot, un jove espantat, els explica que és supervivent d'una intoxicació alimentària que ha acabat amb tots els seus acompanyants.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.55
Pel·lícula: Corazones en Atlántida
Bobby Garfield, un fotògraf de mitjana edat, torna a la seva ciutat natal per assistir al funeral d'un amic de la infància. Un cop allà, el Bobby recorda l'estiu de 1960, quan ell encara era un nen d'11 anys i es passava el dia jugant, fins que va arribar el Ted.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.30
Pel·lícula: Amor gélido
Mary Cartwright és una llibreria que té problemes per arribar a final de mes. Finalment, decideix buscar ajuda per canviar la seva imatge i així canviar també la seva fortuna, però això l'obliga a treballar braç a braç amb Adam Clayborn, un jugador d'hoquei sobre gel que també vol fer-se un rentat d'imatge.
Pel·lícules
Durada: 85'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'