Programació La 1

Dijous, 7 juliol de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 75'
07.15
Vive San Fermín
Emissió en directe de l'encierro del dia des de Pamplona. A més, es fan connexions en directe, es parla dels protagonistes de la jornada, s'emeten reportatges i s'ofereix un resum de la corrida del dia anterior.
Altres
Durada: 75'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Cocina con verduras
Les verdures de temporada són les protagonistes d'aquest lliurament, amb les quals els germans Torres preparen una salsa d'espinacs i una lasanya de vegetals.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Sisena etapa, de 219,9 quilòmetres, una de les més llargues d'aquesta edició de la ronda francesa. El recorregut d'avui afronta alguns ports interessants, com la rampa de fins a un 12% de desnivell a 5 quilòmetres de la meta, que podria condicionar la victòria d'etapa. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 80'
17.25
Servir y proteger
Emissió dels capítols Cap. 1251 i Cap. 1252.
Sèries
Durada: 85'
18.50
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.50
Te ha tocado
30 concursants s'enfronten en duels per parelles per poder jugar al billar japonès, una rampa amb 14 clots en els quals es troben un munt de regals i molts diners. Els participants són sempre els mateixos, formen part del públic del programa, i van sortint a jugar a mesura que el número que tenen assignat surt del bombo que hi ha al plató. Qui guanyi l'últim duel s'enfronta a la prova final, un únic clot al billar japonès, on té l'oportunitat de guanyar El Bote a la Súper final. Un pot que comença amb una quantitat de 1.000 € el primer dia i que augmenta 500 € a cada programa.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Enred@d@s
Format que reuneix els vídeos més increïbles entre els milions de vídeos que cada dia sorgeixen a la multitud de plataformes, aplicacions i xarxes socials. A més, el programa uneix la vocació divulgativa amb l'entreteniment més pur.
Altres
Durada: 30'
22.40
Parot
El zoo
Emissió dels capítols Protestas i El zoo.
Sèries
Durada: 125'
00.45
Pel·lícula: Estrictamente criminal
Als anys 70, al sud de Boston, la màfia italiana amenaça el domini irlandès a South Boston. Per evitar-ho, l'agent de l'FBI John Connolly decideix dur a terme un pla arriscat: recórrer al capitost irlandès, James Whitey Bulger, que acaba de sortir de la presó. Connolly pretén convèncer-lo perquè col·labori amb la seva oficina i així eliminar l'enemic que tenen en comú. James accepta, però aquesta aliança temerària sorgida de l'ambició de dos homes no dona els fruits que s'espera. La pel·lícula narra la història real d'aquesta unió, que es va tornar incontrolable, fet que va permetre a Whitey evitar la llei, consolidar el seu poder i arribar a ser un dels mafiosos més implacables i poderosos de la història de Boston. I tot davant d'un FBI que feia els ulls grossos.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'