Programació La 1

Diumenge, 5 febrer de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 265'
10.25
Españoles en el mundo
Inclou Tánger, Tetuán y Chauen i Panamá, entre dos océanos
Altres
Durada: 110'
12.15
Lazos de sangre
Inclou Rabal i Sara Montiel: El programa s'acosta al carisma de Sara Montiel des dels camps de molins que la van veure néixer i a través dels testimonis de diversos personatges coneguts, com l'actor Andrés Pajares, el cantant Javier Gurruchaga, l'actor José Sacristán, el polític José Bono, i l'escriptor i presentador de televisió Boris Izaguirre, entre d'altres. Finalment, l'espai descobreix els seus admiradors més insòlits: la família de la Pasionaria.
Documentals
Durada: 135'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Entre campistas
Ara que la doctora Nora Kaminski començava a adaptar-se a la consulta, una atractiva oferta de feina a Berlín fa que es replantegi la vida a Rügen. A més, ha de mudar-se de la casa del seu amic, el doctor Richard Freese, ja que aquest ha demanat matrimoni a la seva xicota Johanna i no vol obstaculitzar-li la felicitat.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Luna de miel en Menorca
El doctor Sander dona la benvinguda a l'antic corredor de cotxes Hans Nowak, que va en cadira de rodes després d'un accident, per al casament amb l'Iga, el seu antic assistent. Paral·lelament, al creuer també s'hi casaran la Catalina i el Mark, però la Catalina té reticències a l'hora de presentar el Mark a la seva família.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Plan de tarde
El programa rep al plató la cantant Rosa López, que està disposada a fer un recorregut sobre els moments més importants de la seva trajectòria. A més, l'artista explica la situació actual en què es troba i revela les experiències que més l'han marcada mentre recorda la seva timidesa quan va sortir de l'acadèmia d'Operación Triunfo o la seva actuació a Eurovisió amb el conegut Europe's living a celebration, entre altres moments. Més tard, l'espai compta amb la proposta guanyadora del Benidorm Fest, en la seva primera entrevista després de convertir-se en representant oficial d'Espanya per al Festival d'Eurovisió 2023 només unes hores després de guanyar el certamen. Finalment, es repassa tot el que ha passat aquesta setmana a Benidorm, durant el festival, amb un desplegament especial dels reporters i reporteres del programa.
Altres
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Ava
L'Ava és una assassina a sou eficaç, amb un passat conflictiu i uns certs dubtes sobre la legitimitat d'alguns dels seus encàrrecs, la qual cosa provoca que la seva feina sigui posada en dubte per membres de l'organització per a la qual treballa.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: Sicario: El día del soldado
En la guerra de les drogues no hi ha regles. Com que els càrtels han començat a traficar amb terroristes a través de la frontera amb els EUA, l'agent federal Matt Graver truca al misteriós Alejandro, la família del qual va ser assassinada per un capitost del càrtel, amb l'objectiu d'intensificar la guerra d'una manera perversa. L'Alejandro segresta la filla del capitost del càrtel per avivar el conflicte, però quan la nena és percebuda com un dany col·lateral, el seu destí s'interposa entre els dos homes, mentre es qüestionen tot allò pel qual estan lluitant.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.25
Pel·lícula: El ocupante
Un matrimoni jove i ric es planteja d'adquirir una casa gegantina a Napa, amb la intenció d'ampliar la seva família i allunyar-se de l'estrès de la ciutat.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.55
Pel·lícula: Lena Lorenz: Bebé o trabajo
La Constanze Bergmann és una amiga de la infància de la Lena Lorenz que treballa com a bioenginyera les vint-i-quatre hores del dia. Per a ella no és fàcil treballar en aquesta indústria i menys des que està embarassada. La Lena Lorenz, matrona i amiga de la Constanze, dona suport a la seva decisió de seguir amb la seva jornada completa, però això posa en risc la seva salut i la del nadó.
Pel·lícules
Durada: 95'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'