Programació La 2

Diumenge, 19 setembre de 2021
06.00
Noruega, en busca del norte
Amb els seus boscos, els seus fiords i les seves aurores boreals, Noruega té una naturalesa captivadora. Per descobrir-la en tota la seva esplendor, el millor és viatjar al Gran Nord i experimentar les condicions hivernals, gaudir dels seus esplèndids paisatges naturals i contemplar la màgia de les illes Lofoten.
Documentals
Durada: 45'
06.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
07.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
08.00
Los conciertos de La 2
Orquesta RTVE Gala de Solistas (II). Segona part del programa amb el qual l'Orquestra Simfònica RTVE, amb Pablo González al capdavant, celebra el Dia Europeu de la Música, que es commemora cada any coincidint amb el solstici d'estiu, amb una Gala de solistes a càrrec de professors de l'Orquestra Simfònica i del Cor RTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Elena García Rubio és optometrista, sap llengua de signes i ha fet accessible la seva consulta als seus pacients sords. El programa acudeix a un dels assajos de Cada átomo de mi cuerpo es un vibroscopio. Una obra de teatre inspirada en la vida de l'escriptora i activista sordcega Helen Keller.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
En Sucot.... menos es más
La festa de Sucot ve a recordar que la veritable felicitat té l'origen en una cosa molt més profunda i directament relacionada amb l'espiritualitat de l'ésser humà. Avui el rabí Elías Bittan proposa un concepte diferent de felicitat.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Alcanzar la tan ansiada paz
Els escrits sagrats de les grans religions, així com les seves tradicions seculars, contenen missatges de pau i de concòrdia.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Refugio en la dificultad
La vida és dura i moltes persones sofreixen traumes en la infància difícils de superar. És trist viure l'abandó quan ets nen, però és un regal de Déu quan el seu amor resplendeix enmig de la foscor en una llar, com veurem en el testimoni de l'Emilio i la Noemí.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Avui acompanya el programa Xavier Gómez, director del Departament de Migracions de la Conferència Episcopal, amb qui es comenten alguns temes d'actualitat relacionats amb la presència d'immigrants a Espanya i la resposta que dona l'Església a aquesta realitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Cine para pensar
M. Ángeles Almacellas presenta un dels seus últims llibres, Cine para pensar: la vida como en un espejo.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
San Cristóbal de La Laguna-Catedral de La Laguna
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Pasos para la inclusión
Cáritas Diocesana de Huelva posa tot el seu cor per acollir, atendre i acompanyar persones que viuen en una situació de sense llar a la capital de Huelva.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 55'
12.50
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.25
Costa España
Tabarca/Cabo de Palos
Un recorregut per viles mil·lenàries del litoral espanyol. El programa visita la viles de Tabarca i Cap de Palos.
Documentals
Durada: 45'
14.10
El bosque protector
Cigueña Negra
Després d'una llarga migració de diversos milers de quilòmetres procedents de l'Àfrica subsahariana solen arribar a la Península el mes de febrer, encara que la major part de les parelles s'estableixen als seus territoris ibèrics a partir dels mesos de març i abril.
Documentals
Durada: 30'
14.40
España a ras de cielo
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Informatius
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Supersentidos: Supervista i Supersentidos: Superpoderes: Perquè un animal arribi viu al final del dia, pot ser que necessiti tenir un superpoder. De cocodrils trencaossos a llangardaixos que caminen sobre l'aigua, els animals disposen d'una impressionant varietat d'increïbles superpoders. Es recorre el món a la recerca dels superherois del regne animal.
Documentals
Durada: 95'
17.55
El bosque protector
Parque Nacional de Monfrague
Monfrague en un dels espais naturals protegits més singulars de la geografia occidental espanyola i un dels santuaris per a l'observació d'ocells en la naturalesa. En aquest capítol el programa s'endinsa en la relació, a vegades convulsa, de l'ésser humà amb aquest territori, la seva fauna i els seus ecosistemes.
Documentals
Durada: 35'
18.30
El clan español de Nueva Zelanda
Més de vint mil maoris neozelandesos porten sang espanyola i un sobrenom familiar que el recorda: es diuen a ells mateixos panioras, que significa espanyols en llengua maori. Descendeixen d'un segovià, Manuel José de Frutos, que va emigrar a Nova Zelanda la dècada de 1830. Aquest documental segueix el rastre que va deixar, i acudeix a la trobada amb els seus descendents.
Documentals
Durada: 60'
19.30
Nueva Zelanda: la isla de la gran nube blanca
L'Illa Nord de Nova Zelanda és un mosaic de paisatges excepcionals, esquitxat de guèisers, valls fumejants i cons volcànics de forma gairebé perfecta. Aquesta terra entranyable i original mai no deixa d'encantar i sorprendre gràcies a la seva naturalesa salvatge i als seus impressionants paisatges.
Documentals
Durada: 55'
20.25
El documental de La 2
Inclou Espiando en la manada: Amor: En el mundo animal hay más formas de expresar amor y afecto de las que se creía posible. Una brigada de animales espías robotizados infiltrados entre ellos revela desde la devoción materna al afecto animal, pasando por los celos, la aflicción y las relaciones románticas.
Documentals
Durada: 60'
21.25
Las Hurdes, tierra con alma
80 años en las hurdes de Buñuel
Sense determinar.
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: La hija de un ladrón
Sara ha estado sola toda su vida. Tiene 22 años y un bebé y su deseo es formar una familia normal junto a su hermano pequeño y el padre de su hijo. Su padre, Manuel, tras años de ausencia y al salir de la cárcel, decide reaparecer en sus vidas. Sara sabe que él es el principal obstáculo en sus planes y toma una decisión difícil: alejarlo de ella y de su hermano.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.50
Versión española. Última sesión: Evelyn
L'Evelyn viatja a Espanya des del seu poble natal al Perú. La jove pensa que hi va per treballar amb la cosina en un restaurant, però és enganyada i segrestada per exercir la prostitució en un club de carretera. Aquesta és la història d'un rentat de cervell que transforma una noia de poble en una esclava sexual.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.30
Afganistán, la tierra herida
Inclou Reino i Yihad: La historia reciente de Afganistán, narrada por personas que vivieron el periodo de la Yihad, entre la llegada de los soviéticos en 1979 y su retirada del país en 1989, forzados por una contrarrevolución formada por un ejército de guerrilla. Dejaron una nación dividida con una economía destrozada.
Documentals
Durada: 100'
04.10
Bernauer Strasse, una calle dividida
Sense determinar.
Documentals
Durada: 50'
05.00
¡Qué animal!
El sonido
Sense determinar.
Documentals
Durada: 25'
05.25
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 35'