Programació La 2

Dissabte, 25 gener de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 80'
07.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto filarmónica de Viena Macao 2019. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
10.55
Para todos La 2
Al programa d'avui es reflexiona sobre l'acceleració de partícules atòmiques amb la científica Caterina Biscari. També s'entrevista Aurora Martín, víctima d'abusos sexuals que explica el seu cas amb la intenció de millorar la situació actual de moltes víctimes. A més, a la secció d'emprenedors socials, Antonella Broglia presenta thethingsnetwork.com. I, finalment, Patricia Ramírez dona alguns consells per superar la vergonya.
Altres
Durada: 30'
11.25
La cuarta revolución
Programa que explica les professions del futur.
Documentals
Durada: 55'
12.20
Operación fiebre del oro
Buscando oro
Una expedició dirigida per un historiador, un geòloga i un metge recorre els 960 km de ruta forjada durant la febre de l'or l'any 1987, des de Dyea fins al Klondike, a les muntanyes del Canadà.
Documentals
Durada: 50'
13.10
Descubrir
Tíbet
Es descobreix el Tibet, la regió més alta del planeta, plena de pau i espiritualitat. A Lhasa, la ciutat dels déus, es visita el Palau de Potala i el casc antic, abans d'anar cap als Himalayas, al sud. També es puja fins al camp base de l'Everest després de fer nit a Rongbuk.
Documentals
Durada: 25'
13.35
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
13.45
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 35'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Cazadores creativos: Avui: El Coliseo i Las trincheras.
Documentals
Durada: 100'
18.00
Senderos del mundo
A la conca oriental de la Mediterrània, el Juan i el Migas inicien una trepidant aventura per explorar l'illa de Xipre. L'Ana, per la seva banda, visita diverses localitats de la província de Ciutat Real, a Castella-la Manxa. L'Amador gaudeix del paisatge únic del Geoparque de la Serra Nord de Sevilla.
Documentals
Durada: 60'
19.00
Guardianes del patrimonio
Operación Alfa Ibero
L'espoli arqueològic i l'activitat dels anomenats piteros, els que busquen tresors enterrats amb detectors de metalls, són els protagonistes d'aquest capítol. L'Operació Alfa Ibero porta Jorge Colomar fins a Jaén, punt calent de l'espoli a Espanya.
Documentals
Durada: 25'
19.25
8 días que marcaron la historia de Roma
La última batalla de Anibal
El romà Publi Corneli Escipió s'enfronta al cartaginès Aníbal en terres africanes, a Zama, en una dura batalla el 19 d'octubre del 202 a.C. En aquesta batalla es va posar en joc el futur de l'imperi.
Documentals
Durada: 45'
20.10
Sobreviviendo al Holocausto. La guerra de Freddie
Freddie Knoller explica com, sent un adolescent jueu vienès, va sobreviure, primer a França i després a Auschwitz, al domini nazi i a l'Holocaust. Relata el seu periple, iniciat a Bèlgica el 1938, per França, amb documentació falsa, fins que és detingut i enviat el 1943 a Auschwitz.
Documentals
Durada: 50'
21.00
Treblinka, el campo de la muerte: historias de sup
Els dos últims supervivents de Treblinka, el camp d'extermini nazi a Polònia, on 850.000 jueus i altres innocents van ser assassinats en poc més d'un any, relaten l'infern que van viure, la rebel·lió en la qual van escapar, l'aixecament del gueto de Varsòvia i el judici d'Adolf Eichmann.
Documentals
Durada: 60'
22.00
El cine de La 2: Alma de actor
Atticus Smith, un actor respectat per tothom, té un ego enorme i un caràcter a joc. El seu fill no pot ser més diferent d'ell, ja que es tracta d'un abnegat pare de família i professor. Però quan a causa d'un problema mèdic l'Atticus ha d'anar en cotxe des de Los Angeles a Nova York per al casament de la seva filla, ha de demanar ajuda al seu fill, i això és l'inici d'una aventura per a tots dos.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
La noche temática
Inclou 1944: ¿Deberíamos bombardear Auschwitz? i Hitler, el adicto
Documentals
Durada: 115'
01.35
100 millones de visitas
YouTube va néixer amb la prioritat d'obrir espais a la llibertat creativa, a qualsevol tipus de pensament global, però ha acabat evolucionant en un negoci, alimentat a cop de clic a forma d'esclavitud digital. El documental es centra en Itamar Rose, un youtuber israelià que ha estat capaç de connectar amb milions de persones a tot el món. Amb Itamar com a fil conductor, es fa un recorregut per l'evolució d'aquesta plataforma, els milions d'usuaris de la qual van creure en el somni que aquesta prometia: convertir-los en famosos i enriquir-los a canvi de la seva intimitat. Es descobreix el funcionament real de YouTube, qui maneja els continguts dels YouTubers i com aquesta plataforma, suposadament gratuïta, està controlada per forces de les quals se sap molt poca cosa.
Altres
Durada: 65'
02.40
Sicilia al descubierto
Andrew Graham-Dixon i Giorgio Locatelli porten els espectadors en un viatge al cor de Sicília. Combinant gastronomia i art, presenten les coses que més estimen de l'illa.
Documentals
Durada: 60'
03.40
La aventura Malasia de John Torode
Avui: Kuala Lumpur (I), Penang (I) i Seremban.
Documentals
Durada: 65'
04.45
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'