vall de camprodon

Les Trumfes de la vall i la carn de poltre, a Santiago de Compostel·la

Cuines de la Vall de Camprodon ha promocionat les Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès al Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostel·la. Jordi Solé (Hotel Calitxó, de Molló) i Eva Martínez-Picó (Can Jordi, d'Espinavell) han realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Cuines de la Vall de Camprodon ha ofert, també dues degustacions de carn de Poltre de Muntanya del Ripollès a l'estand de Comercial Artesana SOSA, distribuïdora d'aquest producte per a restauració a tot Catalunya. Han anat a càrrec de Jordi Vila (Can Jepet, de Setcases) i Neus Sau (Hotel Grèvol Spa, de Llanars).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS