Societat

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

‘All Those Food Market’ arriba a la desena edició

Hi haurà més de 60 parades d’artesans i vint parades de restaurants

Aquest cap de setmana se celebra al Moll de la Fusta l’edició de Primavera d’All Those Food Market, un festival de la gastronomia que arriba ja a la desena edició. Les edicions anteriors s’havien anat celebrant en diferents espais, la Universitat de Barcelona (UB), el Museu Marítim i, les darreres, als jardins del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), però en la desena edició els organitzadors han aconseguit un gran espai al Moll de la Fusta, que permetrà que hi hagi més de 60 parades d’artesans i emprenedors gastronòmics (de formatges, embotits, dolços, licors, olis o ceràmiques) i els estands d’una vintena de restaurants, on els visitants podran comprar els seus plats per menjar-se allà mateix. Entre els restaurants que tindran parada (i cuina) hi ha Dos Pebrots, Casa Inés o l’Insolent. A banda d’artesans i restaurants, els qui vagin al festival trobaran parades de vins naturals i de cerveses artesanes.

All Those Food Market, que a néixer fa deu anys de la mà dels emprenedors Santi García i Viqui Sanglas, s’ha anat fent gran amb els anys i en la darrera edició, al TNC, celebrada també durant un cap de setmana, hi van passar més de 20.000 persones. “Aquesta vegada i com que tenim més espai encara n’esperem molta més”, assegura Héctor Fenollosa, membre de l’organització. Explica que el festival gastronòmic va néixer amb la intenció “de donar a conèixer els artesans gastronòmics que hi ha a Barcelona i a Catalunya” i que gran part de l’èxit de la cita, a banda que s’hi pot menjar i comprar productes, son els tallers, els d’adults i els d’infantils, que permet fer activitats per a tota la família. Entre els tallers programats aquesta vegada (que això sí, els interessats s’hi han d’apuntar prèviament per internet a tienda.allthose.org) hi ha una proposta de Formatges de Suïssa per a conèixer de primera mà com es produeixen els formatges artesans accedint virtualment als prats i formatgeries del país helvètic. També es podrà elaborar bombons amb plantes silvestres juntament amb DeBosc o descobrir tots els secrets sobre la pastabotànica de la mà de Lacci. També hi haurà taller per aprendre a fer gelats, pa amb massa mare i, com no podia faltar, hi haurà tasts de vins ..

Les entrades costen 6 euros i els menors de 12 anys no paguen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona
educació

Torna la lluita al carrer i a l’aula

Barcelona
La crònica

Mutilats inesquinçables

MEDI AMBIENT

El Maresme farà el projecte per reomplir l’aqüífer de la Tordera

Mataró
SALUT

El programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil es posa en marxa a 35 municipis

BARCELONA

La malaltia que callen

Barcelona
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona