Societat

gastronomia

Emmascarats per gaudir del trinxat de Puigcerdà

El pavelló poli­es­por­tiu de Puig­cerdà es trans­forma per aple­gar, dis­sabte, la 22a edició de la Festa del Trin­xat, una de les fes­tes gas­tronòmiques més impor­tants de la comarca. El sopar tindrà uns 800 comen­sals tant de Puig­cerdà i de la Cer­da­nya com de la resta del país, de França i d'Andorra, que podran degus­tar tant plats i pro­duc­tes tra­di­ci­o­nals com d'altres de més ela­bo­rats i actu­als. Un ou ecològic cuit a baixa tem­pe­ra­tura amb sopa de ceba i un jar­ret de ral con­fi­tat amb llit de pera de Puig­cerdà, són l'aposta del ja arre­lat col·lec­tiu gas­tronòmic Cuina Piri­nenca de Cer­da­nya.

També hi haurà embo­tits, postres i el fidel trin­xat, fet amb pata­tes i col d'hivern. A més, aquest any, coin­ci­dint amb la set­mana de car­nes­tol­tes, es vol ani­mar tot­hom a por­tar la seva millor màscara de gala. Durant el ball de nit es farà entrega de dife­rents pre­mis; per exem­ple, a la taula més ben “emmas­ca­rada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia