Societat

La música, el vi i la gastronomia mariden als cellers

El Festival Vinyasons arrenca avui al vespre amb Marco Mezquida & Chicuelo al celler Llopart

El Fes­ti­val Viny­sons enceta la cin­quena edició amb una pro­posta con­so­li­dada i d’èxit per a les nits d’estiu: con­certs de petit for­mat amb algu­nes de les millors veus del jazz, la música clàssica i d’autor o el fla­menc, men­tre es degus­ten vins i caves de cellers emblemàtics, acom­pa­nyats d’un menú gas­tronòmic. Com a mos­tra, l’ober­tura del fes­ti­val, que serà avui mateix a Subi­rats, al celler Llo­part amb Marco Mez­quida i Chi­cu­elo a l’esce­nari. De la gas­tro­no­mia se’n ocu­parà Amet­ller Ori­gen. La vet­llada començarà a les vuit del ves­pre amb una visita al celler i s’ofe­ri­ran per degus­tar els vins Vitis i Clos dels fòssils i els caves Pano­ra­mic Gran Reserva i Inte­gral Brut Nature. Fins al dia 4 d’agost aquest esquema es repe­tirà a deu cellers més de les DO Penedès, Empordà i Bages. Són aquest dis­sabte Finca Ca n’Este­lla amb Judit Ned­der­mann, que també actuarà el 15 de juliol a Can Bas, celler Aba­dal amb Celeste Alías Aba­dal Trio el 7 de juliol, l’endemà La Vinyeta amb la coral In Cres­cendo, el celler Albet i Noya amb Magali Sare i Manel Fortià el 14 de juliol, el celler Segura Viu­das el 21 de juliol amb Anna Alàs, que pre­senta El amor brujo, Mas Rodó el dia 23 amb el grup vocal In Cres­cendo, que també seran al celler Martín Faixò el 29 de juliol, i Finca Vila­de­llops el 28 de juliol amb Han­fris Quar­tet, la for­mació que tan­carà el fes­ti­val el 4 d’agost al celler Oller del Mas.

El fes­ti­val

Caps de set­mana del 30 de juny al 4 d’agost

Entra­des 35 €, amb diver­sos abo­na­ments i preus espe­ci­als per a grups

www.​vinyasons.​com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.