Societat

vall de camprodon

Les Trumfes de la vall i la carn de poltre, a Santiago de Compostel·la

Cuines de la Vall de Camprodon ha promocionat les Trumfes de la Vall de Camprodon i Poltre de Muntanya del Ripollès al Fòrum Gastronòmic de Santiago de Compostel·la. Jordi Solé (Hotel Calitxó, de Molló) i Eva Martínez-Picó (Can Jordi, d'Espinavell) han realitzat un show cooking a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. Cuines de la Vall de Camprodon ha ofert, també dues degustacions de carn de Poltre de Muntanya del Ripollès a l'estand de Comercial Artesana SOSA, distribuïdora d'aquest producte per a restauració a tot Catalunya. Han anat a càrrec de Jordi Vila (Can Jepet, de Setcases) i Neus Sau (Hotel Grèvol Spa, de Llanars).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

Triquell signa discos al Fnac de l’Espai Gironès

Salt
societat

Les associacions de veïns posen deures als alcaldables

barcelona

Un tornado arrassa l’oest del Mississipí i fa 23 morts

Nova York

La jutgessa envia a presó el presumpte autor de la mort de la dona de Garcia

Tarragona
societat

Més de 60 multes pel nou límit de velocitat a l’AP-7

barcelona

El Congrés de la Cultura Catalana tornarà el 2025

Barcelona
INFRAESTRUCTURES

Cinquena festa del Tren Transfronterer a Vilajuïga

VILAJUÏGA

Tretze detinguts per fabricar ‘narcollanxes’

Barcelona
SOCIETAT

Festa de les superilles amb polèmica per la querella contra Colau

barcelona