Societat

Un obrador de Tossa reparteix 311 menús a famílies vulnerables

Patrick’s Bakery va donar barres de pa durant la primera onada de la pandèmia

L’obrador Patrick’s Bakery de Tossa de Mar va repartir ahir 311 menús a famílies vulnerables. Es tracta d’un paquet amb sopa de marisc amb gambes de Palamós, un caneló de grans dimensions de carn de pollastre i un milfulles de crema de pastisseria. També es va donar un pa rodó de 300 grams amb cada bossa que es va distribuir. El propietari, Jordi Arnau, va destinar 4.000 euros a l’elaboració dels àpats. Arnau va repartir aquests menús entre les famílies vulnerables del municipi d’acord amb el registre municipal. Són famílies usuàries del Banc dels Aliments. Arnau va explicar que cada any tira endavant una acció solidària i aquest any han optat per elaborar aquests àpats. Durant el confinament ja va repartir barres de pa a Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un centenar de professionals sanitaris comparteixen reptes i necessitats

girona
societat

Un reclús de la presó de Mas d’Enric agredeix tres funcionaris amb un objecte de ferro

El Catllar
infraestructures

El projecte del bus ràpid i la nova via ciclista a la C-59, a audiència pública

Caldes de Montbui

200 persones participen a la Festa de la Psicologia Gironina

sant feliu de guíxols

L’ACA licita les obres de restauració del meandre de Colomers

colomers

Els premis Lauretum posen en valor la indústria turística

lloret de mar

Les platges de Llafranc i Tamariu tindran baranes per facilitar l’accés a mar

palafrugell
societat

Els taxistes faran vaga dimarts des de les sis del matí fins a les sis de la tarda

Barcelona
enogastronomia

Vint-i-cinc cellers al Tastavins de Juneda

Barcelona