Societat

vall-llobrega

Anna Gomis, cap de cuina de l'Aula Gastronòmica

Anna Gomis és la nova cap de cuina de l'Aula Gastronòmica de l'Empordà, al cap de vuit anys de ser-ho Oriol Blanes. Gomis, manresana de naixement, s'ha format professionalment al País Basc, a l'escola Aiala de Karlos Arguiñano, a Zarautz. Allà després de l'etapa de formació, va impartir-hi classes de cuina, de dietètica i de nutrició. També va fer estada formativa a l'escola Mey Hoffman de Barcelona. Ha compaginat l'activitat docent amb la cuina a restaurants com el de Karlos Arguiñano, a Zarautz, l'Iribar, de Getaria o el Cingle, de Vacarisses. També ha fet llargues estades a diversos països.

A.V.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Olot

Compren una antiga tèxtil per consolidar una illa educativa

Olot
Olot

La Plataforma Protegim el Volcà Montsacopa rep el suport de tres associacions de veïns

Olot
SOCIETAT

Els col·lectius LGTBI de Barcelona reclamen la superilla 28 de Juny

Barcelona
Societat

Cremen una bandera LGTBI penjada en un forn de Trinitat Vella

Barcelona
Societat

Lleida declara en ruïna imminent les dues naus cremades la revetlla de Sant Joan

Lleida
EDUCACIÓ

Conflicte entre docents i direcció a l’institut El Til·ler de les Franqueses

Les Franqueses del Vallès
Urbanisme

Tall de carrils a la ronda de Dalt per la cobertura d’un nou tram

Barcelona

Prop de 200 nens i nenes participen en les activitats de CaixaProinfància

GIRONA
MEDI AMBIENT

L’Energètica farà la primera compra de projectes renovables

Barcelona