Societat

societat

Xefs de renom en el vuitè Tast a la Rambla de Barcelona

La vuitena edició del Tast a la Rambla - 8a Setmana de la Gastronomia de Barcelona aplegarà els 38 millors restaurants, bars i pastisseries de la ciutat, que s’instal·laran a la rambla de Santa Mònica del 2 al 6 de juny. Entre l’oferta gastronòmica que es podrà degustar –cada tast tindrà un preu popular de cinc euros i els vins i caves costaran entre tres i quatre euros–, hi haurà les creacions dels restaurants Amar Barcelona, dels xefs Rafa Zafra i Gonzalo Hernández; Chickoa, de Paco Pérez, un dels millors xefs del país, amb cinc estrelles Michelin (tres pel Miramar de Llançà, una pel restaurant Enoteca de l’hotel Arts i dues pel Restaurante Cinco - Hotel Das Sue de Berlín), i Gaig Barcelona, de Carles Gaig. Pel que fa a pastisseria, s’hi podran degustar creacions d’Albert Roca, Christian Escribà i Oriol Balaguer, entre d’altres.

El tast tornarà al seu format original, amb illes de degustació i patrocinadors que se situaran en casetes al final de la Rambla, on hi haurà taules per poder menjar. Com ja és habitual en els millors festivals gastronòmics, aquí també hi haurà un showcooking, un espai on xefs reconeguts cuinaran plats que després es podran degustar. També hi haurà un Celler del Tast, indispensable per poder maridar els platets amb vins i caves. Entre els restaurants de cuina tradicional que hi participen, cal destacar l’Amaya, de la família Torralba, que enguany fa 81 anys, un dels més entranyables de la Rambla; el Babula Bar 1937, de Pol Bigorra; la Fonda España, i el Bar Alegria, de Tomás Abellán. Hi haurà tallers i concerts i cuiners convidats d’Astúries i Castella-la Manxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Disset municipis de l’Alt Empordà activen aquesta mitjanit el nivell 3 del pla Alfa per la tramuntana

alt empordà

El Govern destina 6,3 milions en ajudes als pescadors

Barcelona

El grup APEX compra l’empresa gironina Viube Foods especialitzada en xips vegetals

GIRONA
portugal

L’incendi a la Serra da Estrela (Portugal) ha cremat prop de 25.000 hectàrees

Lisboa

Barcelona destina dos milions a finançar obres d’estalvi energètic en comerços

Barcelona

Sant Adrià ofereix a veïns de l’edifici incendiat allotjament provisional

Sant Adrià de Besòs

Girona recull 109 gats perduts o abandonats en set mesos

GIRONA

El 112 rep més de 200 trucades relacionades amb les pluges

barcelona

Registrada la màxima de l’any amb 43,6 ºC

barcelona