Societat

El lector informa: "Una 'trampa mortal' a la sortida d'emergència"

Antoni Iscla i Cristina Clos (Santa Susanna)

Som l'Antoni Iscla i la Cristina Clos. Tenim una empresa, Famisclo Jocs S.L., que regenta un Espai d'Oci Infantil a Santa Susanna (Maresme), establiment situat en un local de lloguer emmarcat en un Centre Comercial de nova creació, a la primera planta. L'edifici en qüestió es troba a Santa Susanna, a la Plaça de la Bòbila, al costat del Carrefour. Es tracta del Centre Comercial Susanna II, propietat de Margall Immobles Comercials S.L., empresa de la família Margall de Malgrat.

La propietat de l'edifici ens va lliurar el local ja construït, només vam haver de fer les obres menors, les quals van incloure el pla d'emergència corresponent al nostre local, extintors, mànegues, senyalitzacions etc..., que vam efectuar oportunament.

La propietat va lliurar els locals dotats d'una sortida d'emergència, per la part del darrera de l'edifici, que consta de la corresponent porta RF, i una passarel·la, que recorre la part posterior de l'edifici fins a arribar a una escala que baixa pel lateral fins al carrer.

El nostre enginyer ens ha fet la observació que aquesta passarel·la podria no complir la normativa vigent, cosa que hem comunicat a la propietat, sol·licitant que acredités que aquesta via d'evacuació és correcte. Els propietaris, sense acreditar-ho, ens diuen que disposen del informe favorable de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments. L'Ajuntament de Santa Susanna ha atorgat la llicència.

En les fotografies i en el vídeo adjunt de la passarel·la es poden apreciar nombrosos buits per on pot caure la gent, manca de proteccions al final oposat al de l'escala, des d'on es pot caure d'una alçada de 4 pisos, la barana de l'escala de baixada que té només 94 cm.d'alçada, i un seguit de tubs, cables i altres obstacles que fan impracticable la sortida, incloent-hi que per a accedir a la passarel·la ja s'han de pujar 4 escalons, i el terra de la passarel·la està construït amb un quadriculat de més de 3 cm. d'amplada, cosa que dificulta el caminar-hi amb segons quin tipus de calçat.

Una "trampa mortal"
Les fotografies i el vídeo demostren que aquesta sortida d'emergència és una trampa mortal. Penseu que es tracta de la sortida d'emergència d'un centre comercial, amb comerços, restaurants i un parc infantil, en cas d'emergència l'han de fer servir famílies amb nens. Fa un any que el centre és obert i ningú atén la nostra queixa, per això ho fem públic.

Ens hem posat en contacte amb diversos mitjans de comunicació, diaris, televisió i ràdio, però ningú vol difondre-la.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona

Segellat de juntes, canvi de vàlvules i rajoles per obrir la piscina de Vallparadís el 22 de juny

Terrassa

S’amplien els topalls d’ingressos per tenir la T-Blanca dels busos

Terrassa
mediterrani

Llibertat pels nou acusats a Grècia del naufragi del pesquer 'Adriana'

barcelona
economia

La moda del te i les infusions creix

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Es constitueix un nou Consell Assessor de Patrimoni Cultural

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Una forta pedragada afecta diversos punts del territori gironí

serinyà

Comencen a enderrocar l’edifici de l’antic prostíbul Vicente Ferrer

La Canonja