Societat

El nou Pont del Petroli de Badalona tindrà una plataforma rodona amb un forat al mig per suportar millor els temporals

El model ha recollit el 65% dels vots en un procés participatiu i permetrà contemplar el fons marí

El nou Pont del Petroli de Badalona tindrà forma rodona al final de l’estructura amb un forat al mig per facilitar que es pugui contemplar el fons marí. El model ha estat l’escollit amb el 65,54% dels vots (3.552) recollits en un procés participatiu fet entre el 20 i el 27 de juny (el segon projecte va obtenir 1.868 vots), i que ha de permetre recuperar aquest emblema de la ciutat malmès durant el pas del temporal Glòria, el gener de 2020. La forma circular del final li ha merescut el símil a un ovni o a un dònut, donat que s’hi preveu un espai buit al centre. El plantejament de l’estructura ha de reduir la pressió que hi pugui exercir l’impacte d’un futur temporal, facilitant el pas de l’aigua i la seva sortida. Es preveu invertir-hi 2,2 milions i que estigui acabat a principis del 2024.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Milers de turistes bloquejats en una ciutat de la Xina per un rebrot de la covid

pequín

Justícia preveu que els maltractadors d’animals no puguin tenir la guarda dels fills en cas de separació

barcelona

Suspesa la circulació de l’alta velocitat entre Tarragona i Figueres per robatori de coure

barcelona
ADMINISTRACIÓ

Interins de la Generalitat volen esmenar el concurs de mèrits

Societat

Obres a la Via Laietana: l’Abdul no en té la culpa

barcelona
SOCIETAT

Una setantena d’evacuats en un incendi a Sant Adrià de Besòs

FRANCESC CAYUELA
PRESIDENT DEL GRUP EXCURSIONISTA I ESPORTIU GIRONÍ (GEIEG)

“Al GEiEG l’avala una manera de fer”

GIRONA
MARIÀ FORTUNY

El fortunyisme, un canvi del preciosisme a l’impressionisme

GEMMA HORTET
Nutricionista energètica

“Som muntadors de plats. Hem de recuperar el gust per cuinar”

barcelona