Societat

gastronomia

Lluc Crusellas, el millor xocolater del món

L’osonenc ha guanyat el concurs internacional World Chocolate Masters després de tres dies de proves a París davant de candidats de 17 països

L’oso­nenc Lluc Cru­se­llas, cap de la pas­tis­se­ria El Carme de Vic, ha gua­nyat aquest dilluns el pres­tigiós con­curs inter­na­ci­o­nal World Cho­co­late Mas­ters després de tres dies de pro­ves a París i s’ha con­ver­tit en el millor mes­tre xoco­la­ter del món. Segons informa ACN, s’ha impo­sat entre els can­di­dats de 18 països –Cru­se­llas era el repre­sen­tant de l’Estat espa­nyol– i feia prop d’un any que es pre­pa­rava per al repte. De Santa Eulàlia de Riu­pri­mer, Cru­se­llas ha pre­sen­tat a la com­pe­tició un ele­fant de 3 metres d’alt fet amb 200 Kg. de xoco­lata en la cate­go­ria d’escul­tura gran. El xoco­la­ter es va con­ver­tir al novem­bre en el millor xoco­la­ter esta­tal del con­curs inter­na­ci­o­nal però era aquests dies a París quan se cele­brava la final inter­na­ci­o­nal. En les pro­ves d’aquests tres dies, els con­cur­sants han hagut d’ela­bo­rar una escul­tura gran, una de petita, postres, bombó, snack i petit four. La pas­tis­se­ria El Carme de Vic per­tany al grup Pavic i l’Ajun­ta­ment feia aquesta tarda una con­vo­catòria a la Casa de Cul­tura per seguir la final en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.