Societat

societat

La DGAIA troba una família d’acollida per al nadó que van deixar abandonat al carrer

La Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) s’ha fet càrrec de la tutela del nadó desemparat que van trobar abandonat dins una bossa al carrer al barri de Sants. L’infant, de poc més d’un mes, continua en observació a l’hospital Sant Joan de Déu i quan sigui donat d’alta s’assignarà a la família d’acollida d’urgència. El director de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció, Josep Maria Forné, es felicitava per la resposta “immediata” per fer l’acolliment d’urgència mentre continua oberta la investigació policial per mirar de localitzar la família biològica, que s’enfronta a una acusació d’homicidi en grau de temptativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Collboni reclama a Mascort fons per a Collserola

Barcelona

Llagostera preveu un estalvi del 78,49% en el consum d’electricitat

LLAGOSTERA
SALUT

L’Hospital de Dia i el servei de rehabilitació de l’Hospital de Calella es traslladaran a l’estiu a Pineda

PINEDA DE MAR
Tarragona

Ajornat l’inici del judici del cas Innova per problemes de salut d’una de les parts

TArragona
estats units

El Senat d’Arizona aprova derogar la llei de 1864 que prohibeix l’avortament

barcelona
societat

Ripollet organitza un dinar setmanal amb gent gran per combatre la solitud

Ripollet

Canvi del model d’atenció als infants en risc social

RUBÍ

Segons un estudi, el 14,9% d'infants es van sentir sols durant el confinament

GIRONA
Raül Balam
Xef del ‘Moments’ de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona (2 estrelles Michelin)

“El meu plat preferit és patata amb col i bacallà de Sant Pol”

Barcelona