El Consorci per a la Normalització Lingüística premia el celler Mas Vicenç

El ser­vei de català de l'Alt Camp ha deci­dit ator­gar l'onzè premi a la nor­ma­lit­zació lingüística en l'àmbit soci­o­e­conòmic al celler Mas Vicenç de Cabra del Camp. El jurat ha valo­rat l'aposta de l'empresa, que diri­geix el jove enòleg Vicenç Ferré, per l'ús habi­tual del català en les seves acti­vi­tats i perquè eti­queta els pro­duc­tes en aquesta llen­gua. També s'ha valo­rat que es tracta d'una empresa jove –cre­ada el 2005–, la qual pro­du­eix vi negre de les vari­e­tats ull de lle­bre i caber­net sau­vig­non i vi blanc de les vari­e­tats maca­beu i mus­cat de Fron­tig­nan, tots dos de la deno­mi­nació d'ori­gen Tar­ra­gona.

Enguany es dóna el cas que el celler Mas Vicenç també ha obtin­gut el premi al jove empre­ne­dor i, per tant, ha fet doblet.