Vallès Oriental

TOTS ELS ACTES DELS CARNESTOLTES AL VALLÈS ORIENTAL

Des de Dijous Gras i fins al Dimecres de Cendra és el moment de celebrar el Carnestoltes. En aquest especial podreu trobar totes les rues i festes que s’organitzen a la comarca. Si bé la major d’actes tenen lloc aquest cap de setmana, hi ha municipis

Aiguafreda
DISSABTE, 28
A 2/4 de 6 de la tarda, sortida de la rua de Carnestoltes des de l’ajuntament de Sant Martí de Centelles. Arribada i lliurament de premis al Parc de la Plateria d’Aiguafreda.

L’Ametlla
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, al pavelló, ballada de gitanes amb les Colles convidades i les Colles de l’Ametlla. A càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Seguidament, sopar de disfresses. A les 11 de la nit, al pavelló ball de disfresses amb el grup de versions T- Suena?
DIUMENGE, 15
A les 12 del migdia, al pavelló, animació infantil amb Lluís Atcher. A les 2 del migdia, al pavelló, escudella de carnestoltes. A les 5 de la tarda, des del pavelló, sortida de la cercavila, que acabarà al pavelló amb ball amb el Duet Esquitx.
DILLUNS, 16
A les 6 de la tarda, al pavelló, carnaval infantil amb animació de Noè Rivas, seguida de xocolatada i desfilada de disfresses infantils.
DIMARTS, 17
A les 6 de la tarda, al pavelló, ballada de gitanes amb l’Escola Bressol l’Ametller i les colles de l’Ametlla. La música anirà a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell. Seguidament els Diablots cremaran el Carnestoltes.

Bigues i Riells
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a la plaça Miquel Bosch, inscripcions pel concurs de disfresses i sortida de la rua de Carnestoltes. A les 6 de la tarda, al pavelló, ball amb el grup d’animació Ambaukatunabia i concurs de disfresses per a totes les edats. Col·labora: AEG Maspons i Anglasell. A 2/4 de 12 de la nit, al pavelló, Carnestoltes. Organitza: Col·lectiu JB.

Caldes de Montbui
DISSABTE, 14
A 2/4 de 6 de la tarda, des de l’avinguda Fontcuberta, començament de la rua. A les 7 de la tarda, a la zona esportiva del Bugarai, exhibició de les disfresses, Ball de Diables esbroncada, crema del rei Carnestoltes i lliurament de premis del concurs de disfresses.

Canovelles
DIVENDRES, 13
A partir de les 10 del matí, al carrer Indústria, sortida de les comparses de les escoles.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, al carrer Indústria, sortida de la rua de carnaval amb una vintena de comparses. Al voltant de les 8 del vespre, a la plaça de la Joventut discurs del rei del Carnestoltes i proclamació dels guanyadors a la millor comparsa, carrossa i coreografia. A les 11 de la nit, a El Campanar, concert. Cànoves i Samalús
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 5 de la tarda, des del CEIP l’Estelada rua infantil de carnestoltes. En acabar, al pati de l’ajuntament, xocolatada.

Cardedeu
DIVENDRES, 13
A 2/4 d’11 de la nit, al Centre Cultural, festa de carnestoltes amb l’orquestra Mitjanit i PD Efa.
DIUMENGE, 15
A partir de les 11 del matí, a la plaça Joan Alzina concentració de comparses. A 2/4 de 12 del matí, inici de la rua. La rua finalitza a la 1 del migdia al la plaça Ramon Macip, on es farà la lectura de la sentència del rei Carnestoltes i l’entrega de premis.

Castellterçol
DIMARTS, 17
Des de bon matí i fins al migdia, festa de l’escudella.

Figaró-Montmany
DIUMENGE, 22
A 2/4 de 6 de la tarda, al Casino, festa de disfresses.

Les Franqueses
DISSABTE, 14
Corró d’Avall. A 1/4 de 5 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament, trobada de les comparses i inici de la rua. A 1/4 de 7 de la tarda, arribada de les comparses a la plaça de l’Espolsada. A 2/4 de 7 de la tarda, lliurament de premis.
Bellavista. A 2/4 de 6 de la tarda, concentració i inici de comparses a la plaça Major. A 2/4 de 8 de la tarda, lliurament de premis a la plaça del Centre Cultural de Bellavista.
DISSABTE, 21
Corró d’Amunt. A les 7 de la tarda, a les antigues escoles, ball de Carnestoltes. A les 8 de la tarda, sopar i concurs de disfresses. A les 11 del vespre, disco-show.

Granollers
DISSABTE, 14
A les 12 del migdia, ball swing. A les 6 de la tarda a la Porxada ball de disfresses infantil A les 9 del vespre, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, sopar i concurs de disfresses.
DIUMENGE, 15
A 2/4 de 6 de la tarda, al carrer Roger de Flor inici de la rua. En acabar, a la Porxada, concurs de comparses animat per la companyia Milnotes.
DIMECRES, 18
A 2/4 de 7 de la tarda, a la Porxada cercavila de les ploraneres. A les 6 de la tarda “Ens mengem la sardina”. A les 7 de la tarda, enterrament de la sardina i la crema de S.M. Carnestoltes.

La Garriga
DISSABTE, 14
A partir de 2/4 de 6 de la tarda, al Passeig inici de la rua de Carnestoltes.
DIUMENGE, 15
A 2/4 d’1 del migdia, a la plaça de l’Església, concert-ball swing, organitzat per The Impresentables Hoppers. També es farà una botifarrada i concurs de disfresses de Marilyn i Elvis. De 4 a 6 de la tarda, a la plaça de l’Ajuntament. Taller de sardines. A les 6 de la tarda, enterrament de la sardina i crema del rei Carnestoltes.

La Llagosta
DIVENDRES, 13
A les 5 de la tarda, a la plaça d’Antoni Baqué, inici de la rua infantil. A 3/4 de 6 de la tarda, festa familiar al CEM El Turó. A partir de les 8 de la tarda, festa jove amb DJ Marc Pacheco.
DISSABTE, 14
A 1/4 de 6 de la tarda, inici de la cercavila de la plaça Antoni Baqué. A partir de les 7 de la tarda, ball de disfresses al CEM El Turó. A partir de les 8 de la tarda, lliurament de premis.

La Roca del Vallès
DISSABTE, 14
A la Roca, A 2/4 de 5 de la tarda, inici de la rua davant de l’Esplai, cremada del Carnestoltes a la plaça Sant Jordi i en acabar concurs de ball de disfresses al Centre Cultural. A Santa Agnès, a les 5 de la tarda, inici de la rua fins al Centre Cívic, on hi haurà ball de disfresses.
DISSABTE, 21
A les 5 de la tarda, des de la plaça de Valldoriolf rua fins al Centre Cultural la Torreta, on es farà el concurs de disfresses.

Lliçà de Vall
DISSABTE, 21
A 2/4 de 6 de la tarda, a l’avinguda Cantallops, sortida de la rua de Carnestoltes.

Lliçà d’Amunt
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a l’Aliança, carnaval infantil. A 2/4 de 6 de la tarda, a la biblioteca de ca n’Oliveres concentració dels participants. A les 6 de la tarda, pregó des del balcó de la biblioteca A 1/4 de 7 de la tarda inicia de la rua. A 3/4 de 8 de la tarda, arribada al pavelló d’esports. A 1/4 de 9 del vespre, lliurament de premis del concurs de disfresses.

Llinars
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 6 de la tarda, a la pista annexa, xocolatada infantil.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, rua de carnestoltes acompanyada per la xaranga Os Pedrer. A 2/4 de 10 del vespre, a la pista annexa sopar de carnestoltes i ball amb el grup Los 80 Principales.
DIUMENGE, 15
XXIII Ballada de Gitanes. A 2/4 11 del matí cercavila per les places. A les 12, a la plaça dels Països Catalans, ballada de gitanes.

Martorelles
DISSABTE, 21
A partir de les 6 de la tarda, al Parc Anselm Clavé, sortida de la cercavila de comparses. Acabarà a l’envelat de can Carrancà, on es lliuraran els premis.

Mollet del Vallès
DISSABTE, 14
A 2/4 de 12 del matí, al Mercat Municipal, visita del Carnestoltes. A les 12 del migdia, a la rambla Balmes escudella de Carnaval. A les 4 de la tarda, al parc de Can Mulà festa dels esplais. A les 4 de la tarda, al Casal Cultural, ball de Carnaval. A les 4 de la tarda, a la rambla Nova, botifarrada i concurs de disfresses. Organitza les colles de Morats i Torrats. A 2/4 d’11 de la nit al Mercat Vell, ball jove i concurs de disfresses.
DIUMENGE, 15
A les 12 del migdia, al parc de les Pruneres, festa infantil de disfresses amb Xip Xap. A 2/4 de 5 de la tarda, des de l’avinguda Gaudí, sortida de la rua. En acabat, a la plaça Pau Casals, judici del Carnestoltes i lliurament de premis.

Montmeló
DIVENDRES, 13
A partir de 2/4 del vespre, a la Torreta, presentació del vídeo documental #ganes de gitanes. El retorn d’un sentiment de Montmeló.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, des de l’avinguda Mil·lenari, inici de la rua. A 2/4 de 9 del vespre, al pavelló, sopar popular per a comparses. A 2/4 de 12 de la nit, al pavelló, ball popular.
DIUMENGE, 15
A les 11 del matí, al pavelló, trobada de ball de gitanes. A 2/4 de 7 de la tarda, al pavelló, ball infantil de disfresses.
DIMARTS, 17
A les 7 de la tarda, a la plaça de la vila, judici al rei Carnestoltes.
DIMECRES, 18
A les 5 de la tarda, a la plaça de la Quintana, enterrament de la sardina.

Montornès
DIVENDRES, 13
A partir de 2/4 de 9 de la tarda, al Teatre Municipal, carnaval jove.
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a la plaça Lluís Companys, inici de la rua amb les batukades Karabassà i Tambolàs. A 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça Pau Picasso, entrega de premis. A 2/4 d’11 del vespre, al Teatre Municipal, Carnaball, amb The New Rock Bullets, No Rehersal i DJ Lluc i Fer.
DIUMENGE, 15
A les 11 del matí, l’espai Cultural Montbarri, ball familiar de disfresses amb el grup Grimpallunes.
DIMECRES, 18
A les 6 de la tarda, a la biblioteca, taller de sardines. A les 7 de la tarda, rua mortuòria per la crema del rei Carnestoltes.
DISSABTE, 20
A les 10 del vespre, al Teatre Municipal, concert d’Hotel Cochambre, amb l’espectacle Hotel, dulce, hotel.

Parets del Vallès
DIUMENGE, 15
A 2/4 de 12 del matí, sortida de la rua des del pavelló d’esports Joaquim Rodríguez. A 2/4 de 2 del migdia a la plaça del Dr. Trueta, lliurament del premis i comiat del rei del Carnestoltes amb el grup teatral Artristras.

Sant Antoni de Vilamajor
DISSABTE, 14
A les 10 de la nit, rua pels carrers del poble i música al Patronat.
DIUMENGE, 15
A les 6 de la tarda, la rua. En acabat al pavelló, animació infantil.

Sant Celoni
DISSABTE, 14
A 2/4 de 8 del vespre, a la carretera Vella, inici de la rua. A les 9 del vespre, al pavelló, sopar de comparses. A les 11 de la nit, al pavelló, ball de disfresses.
DIUMENGE, 15
A 3/4 d’11 del matí, a la plaça de la Vila, ballada de gitanes. A les 6 de la tarda a l’Ateneu, ball de disfresses infantil.
DIMECRES, 18
A les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila, vetlla del Carnestoltes i enterrament de la sardina.

Sant Esteve de P.
DIUMENGE, 15
A les 11 del matí, cercavila. A les 12 del migdia, a la plaça Joan Serra, ball de gitanes.

Sant Feliu
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, a la Font dels Àlbers, inici del cercavila amb els No m’atabalis. A les 7 de la tarda, al Centre Cívic, ball de disfresses, xocolatada i sorteig de lots.
DIMARTS, 17
De les 7 del matí, a la plaça Josep Umbert, escudella. Al migdia, benedicció i repartiment del brou.
DISSABTE, 21
A partir de les 12 de la nit, al Centre Cívic la Fonteta, nit de carnaval amb el DJ Markii.

Sant Fost
DISSABTE, 14
A les 11 del matí, a l’avinguda Sant Jeroni, xocolatada, “Contes disfressats”, amb Puri Ortega i animació infantil amb el grup Xip Xap. A les 10 de la nit, al pavelló 1, ball amb l’Orquestra Gerunda.

Sant Pere de V.
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 6 de la tarda, al local social de Les Faldes del Montseny, berenar i animació infantil.
DISSABTE, 14
A les 6 de la tarda, al local municipal La Fàbrica, xocolatada amb coca i Kids Party.

Santa Eulàlia
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, des de la Fàbrica fins al Pavelló Esportiu, rua de carnestoltes. A les 9 del vespre, al pavelló, botifarrada popular. A les 11 de la nit, festa de Carnestoltes.

Santa Maria de Palautordera
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, des del passeig Vitamènia, rua. A 2/4 de 7 de la tarda, a l’envelat, veredicte i concurs de comparses. Animació infantil amb Pep López i Sopars de duro. A 2/4 de 9 del vespre, a l’envelat, sopar i ball de disfresses amb DJ Mark L.
DIUMENGE, 15
A 2/4 de 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, ball de gitanes a càrrec de la Colla de Gitanes Cancell del Montseny.

Vallgorguina
DISSABTE, 14
A 2/4 de 2 del migdia, a la Fàbrica, escudella barrejada de pagès. A les 5 de la tarda, a la plaça de la Vila, cercavila fins a arribar a la Fàbrica, on es farà el concurs i el repartiment de premis.

Vallromanes
DISSABTE, 14
A 2/4 de 6 de la tarda, rua pels carrers del poble amb la Tartana Ciclicus. A les 6 de la tarda, a la sala del Casal, ball infantil i animació amb la Cia. Sarandaca. A partir de 2/4 de 8 del vespre, ball de disfresses i entrega de premis.

Vilalba Sasserra
DISSABTE, 14
A les 5 de la tarda, rua pels carrers del poble. A les 6 de la tarda, al Centre Cívic, ball de disfresses infantil, berenar i premis a les millors comparses.

Vilanova
DIVENDRES, 13
A 2/4 de 9 del vespre, a la plaça del poble, arribada del rei Carnestoltes i processó de foc.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia