gastronomia

Evo, menjar exquisidament al cel

El restaurant Evo està situat a la cúpula envidrada de l'Hotel Hesperia Tower, a tocar del cel. La seva direcció gastronòmica és a càrrec del prestigiós xef Santi Santamaria, guardonat amb tres estrelles Michelin pel seu restaurant Can Fabes, de Sant Celoni; amb dues estrelles pel seu restaurant Santceloni, situat a l'Hotel Hesperia Madrid; una estrella pel restaurant Terra, últim projecte de Santamaria, a l'Hotel Valdepalacios, i la setena i última estrella pel restaurant Evo.

Enfront del dia a dia d'aquests creatius fogons es troba el xef Ismael Alegria. Amb l'Evo, Santamaria prossegueix la seva col·laboració amb el Grup Hesperia. Evo és una abreviatura d'«evolució», paraula i concepte d'acord amb l'atmosfera arquitectònica aconseguida per l'arquitecte Richard Rogers i amb la nova proposta gastronòmica de Santamaria, que experimenta un procés evolutiu en els continguts de la seva cuina i en l'estètica i el funcionament del nou restaurant.

La seva carta és «una oda al producte, que aposta per una barreja de proximitat, amable i mediterrània, amb la terra com a font essencial d'inspiració, i la força que aporten el sabor i l'olor de la naturalesa», segons la defineix el mateix Santamaria. El seu equip humà està al servei del progrés de l'art culinari i la seva línia és la mateixa del Can Fabes i el Santceloni, fidel a unes bases i unes tècniques amb 25 anys de prestigi internacional.

L'atmosfera del Evo és moderna, sense luxes superflus, i amb una gran personalitat. L'ambient està marcat per les vistes en un espai únic a Europa, que està destinat a convertir-se en una icona de Barcelona i en un referent de la gastronomia catalana. Dirigeix el menjador, amb una capacitat per a 70 comensals, José Luis Diéguez. El celler té 450 referències i està a cura d'Arnaud Echalier.

Entre les seves especialitats culinàries podem esmentar les patates al caliu amb crema doble i caviar d'esturió blanc; el San Pedro a la planxa, amb llet de xufla i espaguetis al vi negre; «foie» rostit amb «cutney» de préssec, pinyes i pebrot vermell, i, a l'hora de les postres, la pera confitada al cacau amb crocant d'avellanes i gelat de praliné, entre altres. Els plats no tenen preu, ja que la carta té un preu tancat de 135 euros per persona, més begudes, més el 7% d'IVA. El vi de la casa és el Cuvée Santamaria Finca Montagut, del 2007, per 56 euros i el Cuvée Santamaria Finca el Pantà, del 2005, per 55 euros. Un restaurant per menjar exquisidament, al cel de l'Hospitalet.

Direcció: Gran Vía, 144 (Hotel Hesperia Tower). 08907 L'Hospitalet de Llobregat Telèfon: 93 413 50 30 Fax: 93 413 50 17 Horari: de 13.30 a 16.00 h (dissabtes) i de 20.30 a 23.00 h (de dilluns a dissabte). Tanca els diumenges i festius i el mes d'agost Serveis: Aire condicionat, aparcament i aparcador de cotxes Correu electrònic: evo@hesperia-tower.com Web: www.evorestaurante.es


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins