Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Barcelona

Divendres, 23 febrer 2018

El Masnou

19.00. Biblioteca Joan Coromines. Equilibra les teves emocions amb essències florals australianes, a càrrec de Montserrat Escoda.

Vilassar de Dalt

20.00. Sala d'exposicions de La Massa CCV. Què hem après de l'1O i del 21D?, a càrrec de Salvador Cardús.

Vilassar de Mar

20.00. Centre social Mn. Josep Maria Galbany. Acte ANC: xerrada-debat Estalvia i fes República, a càrrec d'Albert Pont, director del Centre Català de Negocis, i de ponents d'empreses com Parlem, Respira Energia i Caixa d'Enginyers.

Canet de Mar

19.00. Aula Magna CRTTT - Escola de Teixits. Un viatge en el temps: la dona i l'alimentació, a càrrec de Laia Duran.

Dissabte, 24 febrer 2018

El Masnou

18.00. Gent del Masnou. Colom i el seu secret, a càrrec de Carles Macià, secretari de la Junta Directiva del Centre d'Estudis Colombins.

Vilassar de Mar

11.00. Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín. Xerrada Les llistes d'espera a la sanitat pública: motius i conseqüències, a càrrec de Manuel Galliñanes, doctor de cirurgia cardíaca.

Mataró

18.00. Casal de la gent gran de La Llàntia. La pèrdua i els processos de dol, a càrrec d'Ainoha Videgain, psicòloga de la Fundació Hospital.

Centelles

10.00. Escola Bressol Niu d'Infants. Transicions a la primera infància: Com gestionar el canvi d'etapa de 0 a 6 anys, a càrrec de Pura Serena.

Dilluns, 26 febrer 2018

Premià de Dalt

09.00. Ermita de la Mare de Déu de La Cisa. Conferències de Quaresma a la Cisa.

Dimarts, 27 febrer 2018

Vilassar de Mar

18.00. Sala Roser Carrau - Espai Cultural Can Bisa. Xerrada de l'Aula d'Extensió Universitària Vilassar de Mar: Educar: dèficits, reptes i respostes, a càrrec de Joan Manuel del Pozo, Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona i conseller de la Generalitat de Catalunya.

Mataró

18.00. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Tardes culturals La ruta de les espècies amb Índia del sud, dinasties i cultures ancestrals, a càrrec d'Àngel Morillas, historiador i coordinador del patrimoni de la UNESCO.

19.30. Sala d'actes de Can Palauet. El temps no és el que sembla, a càrrec d'Eduard Salvador, de la Facultat de Física (UB).

Arenys de Mar

18.00. Sala Josep Maria Arnau del C.C. Calisay. Astronomia: Gaia: Mil milions d'ulls per a mil milions d'estrelles, a càrrec de Josep Manel Carrasco, de l'Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona.