Conferències

Cerca

Del
al

Olot

Dissabte, 11 desembre 2021

19.00. Local de la CNT. Xerrada Kurdistan: vivències i cançons des de Rojava, a càrrec dels brigadistes internacionalistes manlleuencs Masmi i Ferran. També interpretaran cançons composades durant la seva estada al Kurdistan sirià.

Prop d'Olot

Dijous, 09 desembre 2021

Girona

15.00. Edifici Sant Domènec (Sala Rafael Llussà). Conferència Memòria històrica: com retornar al periodisme literari, a càrrec d'Àngel Madrià, editor de la revista Gavarres. Dins del cicle de conferències i debats Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat, del Grau de Comunicació Cultural de la UdG. 

19.00. Casa de Cultura. Conferència Alimentació: un camí cap l'equilibri i no cap al precipici. Salut, benestar i composició corporal, amb Toni Solà. Dins el cicle La tardor amb Neoma.

Arbúcies

19.00. Llar de jubilats. Xerrada Drets socials i feminisme, a càrrec de Najat Driouech Ben Moussa, diputada al Parlament de Catalunya.

Figueres

18.30. Biblioteca Fages de Climent. Conferència Post scriptum (la imatge després de la paraula). Mirades creuades: Miquel Àngel llegeix Dant, a càrrec de Miquel del Pozo Puig, arquitecte i divulgador d'art. Acte de commemoració dels 700 anys de la mort de Dante Alighieri, el Dant.

Divendres, 10 desembre 2021

Sant Joan de les Abadesses

18.30. Palau de l'Abadia. Xerrada-col·loqui en commemoració del dia internacional per a l'eradicació de la violència vers les dones, a càrrec del Consorci del Benestar del Ripollès.

Dissabte, 11 desembre 2021

Banyoles

19.00. Museu Darder. Tarda de ciència amb el tema Terratrèmols a casa, a càrrec de Maria Ortuño.

Dilluns, 13 desembre 2021

Girona

18.00. Aula A de la Casa de Cultura. Conferència Risc d'inundacions a Girona. Visió actualitzada, a càrrec de Joan Gaya, enginyer industrial. Presentació a càrrec de Jordi Dalmau, articulista i escriptor.