Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

Belfast

«Belfast»

2021. Regne Unit. 98'.
Gènere: Drama
Direcció: Kenneth Branagh.
Intèrprets: Caitriona Balfe, Judi Dench, Jamie Dornan, Ciarán Hinds, Jude Hill.
Argument: A l'estiu del 1969, Buddy, un noi de 9 anys, sap exactament qui és i quin és el seu lloc. És un nen de classe obrera del nord de Belfast que se sent feliç, estimat i segur. Però el descontentament social acumulat als 60 esclata al mateix carrer de Buddy i la situació s'intensifica ràpidament.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El pacte

«El pacte»

2021. Dinamarca. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: Bille August.
Intèrprets: Birthe Neumann, Simon Bennebjerg, Nanna Skaarup Voss, Asta Kamma August, Anders Heinrichsen.
Argument: Karen Blixen ha aconseguit l'èxit als 63 anys i sembla ser la propera escriptora a guanyar el Premi Nobel de Literatura. Després d'escriure la novel·la memorable 'Memòries d'Àfrica' decideix tornar a la seva Dinamarca natal reinventant-se com una sensació literària. No obstant, la seva vida trontolla el dia que coneix el talentós poeta Thorkild Bjørnvig de 29 anys.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
En un muelle de Normandía

«En un muelle de Normandía»

2021. França. 106'.
Gènere: Drama
Direcció: Emmanuel Carrère.
Intèrprets: Juliette Binoche, Hélène Lambert, Léa Carne, Emily Madeleine, Patricia Prieur.
Argument: Marianne Winckler, una reconeguda autora, decideix escriure un llibre sobre la precarietat laboral vivint aquesta realitat de primera mà. Per això, ocultant la seva identitat, aconsegueix feina com a netejadora en un poble de Normandia, al nord de França, i descobreix una vida ignorada per la resta de la societat en què compta cada euro guanyat o gastat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Francisca»

1981. Portugal. 167'.
Direcció: Manoel de Oliveira.
Valoració crítica: [eb] [eb] [eb] [eb]
La abuela

«La abuela»

2021. Espanya-França. 99'.
Gènere: Terror
Direcció: Paco Plaza.
Intèrprets: Almudena Amor, Vera Valdez, Chacha Huang, Karina Kolokolchykova, Michael Collis.
Argument: Susana ha de deixar la seva vida a París com a model per a tornar a Madrid. La seva àvia Pilar acaba de patir un vessament cerebral. Anys enrere, quan els pares de Susana van morir, la seva àvia la va criar com si fos la seva pròpia filla. Susana necessita trobar algú que tingui cura de Pilar. El que hauria de ser només uns dies amb la seva àvia s'acabarà convertint en un terrorífic malson.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Mira per mi

«Mira per mi»

2021. Canadà. 93'.
Gènere: Thriller
Direcció: Randall Okita.
Intèrprets: Skyler Davenport, Kim Coates, Jessika ParkerKennedy, Laura Vandervoort, Keaton Kaplan.
Argument: Sophie, una jove cega que treballa en una mansió apartada, es veu envaïda per lladres que busquen una caixa forta oculta. El seu únic mitjà de defensa: una nova aplicació anomenada Mira Per Mi. La connecta amb un voluntari de qualsevol punt del país que l'ajuda a sobreviure veient per a ella. Sophie està connectada amb Kelly, una veterana de l'exèrcit que passa els seus dies jugant a videojocs. S
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
No somos nada

«No somos nada»

2021. Espanya-Perú. 110'.
Gènere: Documental
Direcció: Javier Corcuera.
Argument: Amb motiu de la gira de comiat de la mítica banda punk La Polla Records, Evaristo, líder de la formació, recorda com va començar tot, al Bar Otxoa de Agurain, Álava. La seva mare i el seu company de banda, Abel Murua, expliquen la història d'aquesta quadrilla que s'ha guanyat un forat en la història del punk: un grup d'amics que van muntar una banda gairebé sense saber tocar, per travessar fronteres i generacions des del 1979.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Prisioneros de Ghostland

«Prisioneros de Ghostland»

2021. EUA. 102'.
Gènere: Thriller
Direcció: Shion Sono.
Intèrprets: Nicolas Cage, Sofia Boutella, Nick Cassavetes, Ed Skrein, Bill Moseley.
Argument: Quan Bernice desapareix sense deixar rastre, el seu avi, el senyor de la guerra conegut com The Governor, treu un lladre de bancs de la presó, li col·loca un vestit de cuir equipat amb bombes i li dona un termini de cinc dies per recuperar-la o patir conseqüències explosives. En la seva aventura, el lladre també buscarà redimir-se dels seus pecats.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Todo ha ido bien

«Todo ha ido bien»

2021. França. 102'.
Gènere: Drama
Direcció: François Ozon.
Intèrprets: Sophie Marceau, André Dussollier, Charlotte Rampling, Hanna Schygulla, Géraldine Pailhas.
Argument: Emmanuèle, una novel·lista amb una vida privada i professional plena, es precipita a l'hospital al saber que el seu pare, André, acaba de tenir un accident cerebrovascular. Quan es desperta, debilitat i depenent, aquest home, curiós per naturalesa i amant apassionat de la vida, demana a la seva filla que l'ajudi.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]