Economia

Tot a punt per a la setena edició del Fòrum Gastronòmic

A partir de demà, durant tres dies, Girona tornarà a ser l’epicentre de la gastronomia amb un intens programa

Els cuiners del restaurant Disfrutar, els pastissers de Chocovic i el fundador de Girovi, Agustí Ensesa, donaran el tret de sortida aquest diumenge al migdia, amb tres actes simultanis, a la setena edició del Fòrum Gastronòmic Girona . Serà el començament de tres dies d’intensa activitat al recinte de Fira Girona i l’Auditori, on seran grans figures del món de la gastronomia com Joan i Josep Roca, Rodolfo Guzmán, Esther i Nacho Manzano, Pepe Solís, Xoán Crujeiras, Paco Pérez, Iolanda Bustos i Jordi Cruz, entre molts d’altres.

Enguany, el fòrum aposta per la sostenibilitat, que serà un tema recorrent en les diferents ponències. Així, es potenciaran i es donarà visibilitat tots els professionals i totes les empreses que apostin pel reciclatge i l’absència del malbaratament.

La fira també és un aparador de les novetats que posen al mercat les diferents empreses i, en aquest sentit, enguany també n’hi haurà una àmplia presentació de fora de Catalunya. Moltes d’aquestes novetats aspiren als premis InnoFòrum, que són un dels diversos premis que s’atorguen en el marc del Fòrum, juntament amb concursos. En aquest sentit, per primer cop es farà el concurs del millor xuixo del món, en el marc de l’any del xuixo 2018.

El vi, la cocteleria i el servei de sala també tindran sessions pròpies al Fòrum, amb Josep Roca, Audrey Doré i la gironina Mariona Vilanova, entre d’altres.

LA DATA

18.11.2018
Dia
que comença el Fòrum Gastronòmic Girona. Les entrades per accedir-hi es poden comprar en el seu web.

LA XIFRA

25.000
visitants
van passar per l’edició de l’any passat del Fòrum a Girona.

Millor aparador gastronòmic

Seixanta comerços gironins participen en la desena edició del concurs del millor aparador gastronòmic de l’any, que organitza l’agrupació Girona Centre Eix Comercial amb motiu de la pròxima edició del Fòrum. El jurat, que donarà a conèixer el veredicte el darrer dia del Fòrum, valora sobretot l’originalitat del muntatge i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic dins l’espai. Es donaran tres premis de reconeixement, sense dotació econòmica. Els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona