Economia

Gastronomia

Quinze anys de Cuina del Vent a l’Empordà

La Cuina del Vent, el col.lectiu gastronòmic de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, celebra 15 anys i ho fa impulsant una nova campanya amb menús específics que se serviran de finals d’octubre a finals de novembre. Part dels diners d’aquests menús aniran per a La Marató de TV3. La campanya dels 15 anys inclou nova imatge corporativa, un díptic, targetes personalitzades pels establiments, nova placa, una guia promocional i un nou lloc web. Amb aquest nou impuls el col·lectiu, que reuneix professionals i establiments d’alta qualitat, es consolida com a ambaixador de l’Empordà i vol ampliar el reconeixement que ja ha recollit a Catalunya i també internacionalment. Els membres de la Cuina del Vent 2019 són: Toni Gotanegra, de l’Hotel Terraza de Roses; Xavier Sagristà, del Castell Peralada Restaurant; Salvador Jordà i Elena Giró, de l’Hotel Emporium de Castelló d’Empúries; Carles Fabregó, del Restaurant Antaviana de Figueres; Gregori Abella, del Restauran Falconera de Roses; Fausto Rom, del Restaurant Rom de Roses; Lluís Fernández, del Restaurant Els Pescadors de Llançà; Guillem Gavilán, del Restaurant Voramar de Portbou; Rafel Pell del Restaurant Reina de Port-lligat, de Mollet de Peralada; i Pep Piernau, del Restaurant Amiel Molins, de Pont de Molins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona