Economia

Noel rellança la gamma ’Delizias’, que creix un 20% en vendes durant l’últim any

L’empresa càrnia Noel, amb seu a Sant Joan les Fonts rellança la seva gamma de xarcuteria ’Delizias’ incorporant millores a les receptes d’algunes de les referències, a més de canviar-ne la imatge i el disseny de l’empaquetat. La gamma ha registrat un increment de més del 20% en les vendes en volum durant l’últim exercici i és un dels principals motors de creixement de la seva divisió de productes carnis.

Segons informa l’Acn, d’entre totes les millores incorporades a les receptes, destaca l’augment en el percentatge de carn del Pit de pollastre ’Delizias’, que passa d’un 85% a un 92%, la qual cosa li confereix un millor sabor, aroma i textura; incrementant el valor nutricional amb el corresponent augment del percentatge proteic, a més d’estar lliure de gluten, lactosa i fècules. En la mateixa línia, el Pernil Salat Gran Reserva ’Delizias’ es consolida com una de les referències de major valor afegit de la gamma.

“El rellançament de Delizias s’ha plantejat amb l’objectiu d’aportar més valor a la gamma i d’aconseguir portar-la encara a més llars”, afirma la directora corporativa de màrqueting de Noel, Maria Sánchez.

Els envasos de tota la gamma estan composts en un 70% de plàstic reciclat i, a més, s’ha disminuït la quantitat d’aquest, la qual cosa suposarà una reducció total d’uns 43.000 kg d’aquest material a l’any, fet que està totalment alineat amb l’estratègia de sostenibilitat que està duent a terme la companyia, recorda l’Acn.

Noel Alimentaria és un grup d’alimentació familiar, de quarta generació, especialitzat en la producció i distribució, nacional i internacional, de pernil cuit i curat, embotits, carns i elaborats frescos, plats preparats, pizzes, cremes, sucs vegetals o productes plant based, entre altres, tant per al mercat nacional, com a internacional. Amb una plantilla de més de dues mil cinc-centes persones, quinze centres de producció repartits per tot el territori espanyol, activitat en 66 països i present en la totalitat de la gran distribució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona