Economia

Visita d'agents turístics i comercials del País Basc

L'Aula Gastronòmica de l'Empordà ha fet un taller gastronòmic amb una desena de representants d'agents del sector turístic i comercial de la comarca de Bidasoa-Txingudi, de Guipúscoa, al País Basc. Aquesta visita s'emmarca dins un programa en què ja es preveia que aquest grup visités la demarcació de Girona perquè coneguessin de primera mà les ofertes turístiques del territori. La cuinera Anna Gomis es va encarregar de fer-los una classe de cuina tradicional empordanesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona