Economia

gastronomia

Curs a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

Cuinem a l'empordanesa és el títol del nou curs d'estiu que ofereix l'Aula Gastronòmica de l'Empordà de Vall-llobrega. El curs comença divendres, es faran diverses sessions i està destinat a particulars. En aquest taller els assistents participaran activament en l'elaboració d'un menú proposat pel cap de cuina de l'Aula. A cadascun dels quatre menús d'aquest estiu s'han introduït productes característics del territori.

I.b.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Alcampo d’Espai Gironès obrirà el 14 de juny

SALT
economia

Vueling veu una “oportunitat econòmica” a Catalunya per produir combustible sostenible d’aviació

barcelona
habitatge

Tombat el decret del govern per regular el lloguer de temporada

barcelona

Creuers, ‘champagne’ i caviar

conseller de famílies empresàries
economia

Els hotels reben 1,7 milions de turistes a l’abril

Barcelona

Promocionen l’oferta enogastronòmica i d’alta gamma a Manchester

GIRONA
CALONGE i ST. ANTONI

Bona acollida de la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència

CALONGE I ST. ANTONI
política

Sánchez retira la llei del sòl per evitar que el PP voti el vet d’ERC i Junts

madrid
QUERALBS

Posicions enrocades en les negociacions per la nova concessió de Vall de Núria

QUERALBS