Economia

gastronomia

Curs a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

Cuinem a l'empordanesa és el títol del nou curs d'estiu que ofereix l'Aula Gastronòmica de l'Empordà de Vall-llobrega. El curs comença divendres, es faran diverses sessions i està destinat a particulars. En aquest taller els assistents participaran activament en l'elaboració d'un menú proposat pel cap de cuina de l'Aula. A cadascun dels quatre menús d'aquest estiu s'han introduït productes característics del territori.

I.b.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat