Economia

Nou restaurant a l'Hotel del Teatre de Regencós

S'ha reformat, té una capacitat de 80 comensals i Iolanda Bustos n'és la xef

La xef Iolanda Bustos, que fins al maig passat regentava el restaurant La Calèndula de Girona s'ha incorporat al nou projecte del restaurant de l'Hotel Teatre de Regencós. El restaurant que també portarà el nom de La Calèndula, obre demà, amb una sala més gran de la que hi havia fins ara –té una capacitat per a seixanta comensals–, una cuina més àmplia, un celler, un jardí amb terrassa on també es pot menjar –hi ha capacitat per a vint persones– i un hort propi. Segons expliquen els propietaris “té capacitat de continuar evolucionant la seva cuina i productes envoltats de la natura”. Quan va tancar el restaurant que tenia a Girona, Bustos ja ho va fer amb la intenció de fer “un nou Calèndula a Regencós” i ara el nou espai “floreix amb força per continuar creixent”.

Masia del segle XVIII

L'Hotel del Teatre està ubicat en una masia centenària del segle XVIII que recentment han adquirit i reformat Alexandre Sanchez i Marie-Laure Baudenet d'Annoux, una parella francosuïssa “enamorats de l'Empordà”. “Malgrat la remodelació, s'ha respectat l'esperit de l'edifici original”, expliquen els propietaris. L'hotel té set habitacions, totes decorades amb un mateix estil que recorda les cases de poble amb un toc illenc. La remodelació ha anat a càrrec de l'estudi d'interiorisme TresTrastos, que ha cuidat cada detall per gaudir relaxadament de la llum i la calidesa de l'Empordà.

El restaurant La Calèndula es troba en l'antic teatre del poble, just davant de l'hotel. En aquest espai antigament es projectaven pel·lícules i es realitzaven tot tipus d'actuacions teatrals per als veïns del poble. La cuina de La Calèndula és un mirall del paisatge empordanès, segons assegura la xef Iolanda Bustos, que aposta per una cuina en què la base dels plats està centrada en la millor matèria primera de la zona i, igual com ja feia a Girona, elabora els plats utilitzant herbes, flors, fruites, i ingredients silvestres que ella mateixa recol·lecta del bosc, el camp i del seu propi jardí
el mateix dia perquè els seus clients “puguin assaborir el veritable gust del paisatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

CCOO crida a fer vaga a la Copa Amèrica pels expedients a empleats del Port Olímpic

Barcelona
Economia

Destinen 1,7 milions a contractar més personal de suport als temporers de Lleida

Lleida
Economia

Damm tanca el 2023 amb 130 milions de benefici, un 28% més que l’any anterior

barcelona

Les càrnies i la indústria química fan créixer les exportacions gironines a l’abril

girona
economia

La Caixa preveu augmentar la inversió en Naturgy i Telefònica

barcelona

Calsina Carré, Henkel i CHEP fan un acord de transport sostenible

pont de molins
economia

El president del BBVA fa una picada d’ullet a les pimes en l’assalt al Sabadell

Santander
economia

Les exportacions catalanes pugen un 5,6% a l’abril després de cinc mesos de descensos

barcelona
ECONOMIA

Les darreres pluges no remunten les activitats aquàtiques a Mont-rebei

Os de Balaguer