Economia

Nou restaurant a l'Hotel del Teatre de Regencós

S'ha reformat, té una capacitat de 80 comensals i Iolanda Bustos n'és la xef

La xef Iolanda Bustos, que fins al maig passat regentava el restaurant La Calèndula de Girona s'ha incorporat al nou projecte del restaurant de l'Hotel Teatre de Regencós. El restaurant que també portarà el nom de La Calèndula, obre demà, amb una sala més gran de la que hi havia fins ara –té una capacitat per a seixanta comensals–, una cuina més àmplia, un celler, un jardí amb terrassa on també es pot menjar –hi ha capacitat per a vint persones– i un hort propi. Segons expliquen els propietaris “té capacitat de continuar evolucionant la seva cuina i productes envoltats de la natura”. Quan va tancar el restaurant que tenia a Girona, Bustos ja ho va fer amb la intenció de fer “un nou Calèndula a Regencós” i ara el nou espai “floreix amb força per continuar creixent”.

Masia del segle XVIII

L'Hotel del Teatre està ubicat en una masia centenària del segle XVIII que recentment han adquirit i reformat Alexandre Sanchez i Marie-Laure Baudenet d'Annoux, una parella francosuïssa “enamorats de l'Empordà”. “Malgrat la remodelació, s'ha respectat l'esperit de l'edifici original”, expliquen els propietaris. L'hotel té set habitacions, totes decorades amb un mateix estil que recorda les cases de poble amb un toc illenc. La remodelació ha anat a càrrec de l'estudi d'interiorisme TresTrastos, que ha cuidat cada detall per gaudir relaxadament de la llum i la calidesa de l'Empordà.

El restaurant La Calèndula es troba en l'antic teatre del poble, just davant de l'hotel. En aquest espai antigament es projectaven pel·lícules i es realitzaven tot tipus d'actuacions teatrals per als veïns del poble. La cuina de La Calèndula és un mirall del paisatge empordanès, segons assegura la xef Iolanda Bustos, que aposta per una cuina en què la base dels plats està centrada en la millor matèria primera de la zona i, igual com ja feia a Girona, elabora els plats utilitzant herbes, flors, fruites, i ingredients silvestres que ella mateixa recol·lecta del bosc, el camp i del seu propi jardí
el mateix dia perquè els seus clients “puguin assaborir el veritable gust del paisatge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga