Economia

Donen un premi Innovacc a Caula Aliments

Eduard Caula, director comercial de Caula Aliments SL, empresa amb seu a Sant Gregori, ha guanyat en la categoria de promoció de la cultura de la carn en la sisena edició del premi del clúster català de la carn i proteïna alternativa (Innovacc), celebrada el mes de desembre. El premi valora la repercussió social del projecte i la creació de noves formes de consum, així com la contribució a la internacionalització del sector, entre d’altres.

En un mercat cada cop més globalitzat i madur, amb un excés d’oferta tant en el mercat nacional com internacional, cada cop és més difícil defensar una veta de mercat, explica l’empresa, que l’any 2003, després d’analitzar els diferents països i mercats en creixement, va identificar que als mercats majoritàriament islàmics, tot i ser uns grans consumidors de carn i d’elaborats carnis, l’oferta d’elaborats curats era gairebé inexistent, ja que la immensa majoria es basava en productes cuits. De bracet d’experts en el món halal, entitats certificadores i especialistes en producció halal, l’empresa va formar un equip que progressivament va anar desenvolupant aquesta nova gamma d’embotits curats. Ara Caula Aliments exporta els embotits curats halal tant a països europeus com a la resta del món, especialment a països d’Àfrica i del golf Pèrsic, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona