El Ricoh Manresa cau a Menorca

Bàsquet

El Ricoh ha anat a remolc d'un ViveMenorca molt intens des del començament. Els illencs han comptat amb l'aportació anotadora de tots els jugadors del seu cinc inicial per aconseguir el domini del joc i del marcador.

Asselin s'ha despertat al segon quart amb tres esmaixades gairebé consecutives, però entre els croats Bazdaric i Stojic i el búlgar Ivanov se les han arreglat per mantenir el seu equip per davant en el marcador (40-35 al descans). Els lleus avantatges a favor del ViveMenorca s'han mantingut tot el tercer quart. Els locals dominaven el ritme del partit, però no aconseguien desempallegar-se del Ricoh.

Els menorquins han trencat finalment el partit amb dos triples de Damir Markota i un més de Guzmán, i han obert una escletxa gairebé definitiva (75-61). Bazdaric, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del conjunt dirigit pel tècnic manresà Ricard Casas.