1a REGIONAL / 3a REGIONAL

Dos àrbitres agredits per jugadors locals a Ripoll i a la Cellera, i partits suspesos

El partit de primera regional entre el Ripoll i l'Abadessenc i el de tercera regional entre la Cellera i el Sant Gregori B no es van acabar per les agressions de dos jugadors locals als àrbitres. A Ripoll, tot i la victòria parcial del conjunt de casa (3-2), el jugador Molinero va clavar un cop de puny a l'orella a l'àrbitre, Valenzuela Uceda, que va suspendre el matx en el minut 87 i en l'annex va adjuntar la denúncia i el pertinent informe mèdic. A la Cellera, el jugador Mohamed el-Bacha va agredir amb un cop de cap a la boca el col·legiat Aranda Moreno, que també va adjuntar la denúncia i el comunicat mèdic. El partit es va suspendre en el minut 14 de la primera part amb 0-2 en el marcador.