VILANOVA:

Mario León, Sergio, Valldosera, Folguera (Baraldés, 64'), Cano, Édgar Cañellas (Pep, 64'), Morillo, Boira, David Ávila, Triguero i R. Epitié.

VILAJUÏGA:

Tibu, Ricardo, Zou, André, Albert Garcia, Iñaki (Borja Simon, 55'), Bassols, Chacón, Édgar Simon, Txiqui i Fàbregas (Jordi Sánchez, 45').

1-0 (16') R. Epitié. 2-0 (34') Triguero. 3-0 (49') Triguero. 4-0 (62') Triguero. 5-0 (76') Boira. 6-0 (89') R. Epitié.

Martínez Sáez.
cap.

Una exhibició ofensiva del Vilanova, capitanejada per Santi Triguero, autor de tres gols i de tres assistències, va confirmar ahir el descens a primera catalana d'un Vilajuïga desbordat. El partit no va tenir cap emoció. Els locals van ser molt superiors des del xiulet inicial i el paper dels empordanesos es va limitar a fer passar els minuts defensant-se en la seva meitat de camp, intentant allunyar el perill de la porteria de Tibu. Epitié va obrir la llauna en el minut 16 de joc, després d'una passada de Triguero, autor, de manera consecutiva de tres gols que van situar al marcador un clar 4-0, arrodonit als minuts finals per Boira i Epitié.