Més esport

L'Estartit reprèn la copa Gironina de BTT

Ciclisme de muntanya. La cursa de diumenge és la tercera del circuit, que no s'atura fins al 27 de novembre

L'Estartit, Llagostera, Sant Martí Vell, Platja d'Aro, Amer, Mont-ras, la Bisbal de l'Empordà i Serinyà. La copa Gironina de BTT enfila el gros de la competició amb una cursa cada diumenge des de demà passat i fins al 27 de novembre, després de les curses que es van fer a Bescanó i Salt i que va guanyar Oriol Colomé (Bicis Esteve) en categoria elit. La cursa de diumenge estarà organitzada pel Club Ciclista Impuls Medes Bike, i tindrà uns recorreguts de 30, 20, 2 i 1 km.

A Sant Jordi i de nit

Sant Jordi Desvalls va organitzar la segona BTT Sant Jordi de Nit, amb l'al·licient que la sortida va ser a les 8 del vespre.

250 a Sarrià

La segona marxa de BTT de Sarrià va tenir diumenge més de 250 participants.

I 48 equips

La 7a Road Book de Santa Coloma va tenir 48 equips. Pep Permanyé i Amantus amb Jordi Amat, els guanyadors.