L'apunt

L'APUNT

Del sucre a la carn

L'estudi fet públic ahir vincula l'excessiu consum de carn amb el càncer. Diumenge explicàvem en aquest mateix diari els perills de la presència generalitzada de sucre en molts d'aliments que ni imaginem... i l'evident consum excessiu que en fem i que, entre d'altres, pot generar addicció i afavorir la indústria del sucre. En els dos casos, els experts recomanen moderació en el consum. Ja fa anys que es vincula l'excés de consum de carn processada amb el càncer en òrgans digestius, com el tabac es vincula amb el de pulmons. Sembla lògic. Però tampoc no siguem innocents: la gran despesa que implica la producció càrnia aconsella reduir-ne el consum en favor d'altres aliments de producció més barata i d'aportació de proteïnes similar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia