Societat

gastronomia

Nova edició de les Jornades de la Tòfona a Girona

El grup gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les cinquenes Jornades de la Tòfona. Durant aquestes jornades, que es van iniciar dimarts i s'allargaran fins al 30 de gener, els deu restaurants del grup gastronòmic serviran plats i menús amb aquest preuat fong. Jordi Ribas, cuiner de Cal Ros, va destacar que aquesta època de l'any és la millor per degustar aquest producte perquè “és quan la tòfona està en el seu millor moment de maduració”. Ribas va explicar que les tòfones que serviran els restaurants són de Castellterçol, al Vallès Oriental, tot i que hi va afegir que també se'n troben a la Garrotxa i al Montseny, entre altres llocs. Els restaurants que conformen el grup gastronòmic Girona Bons Fogons són Maràngels, de Sant Gregori; Duc de l'Obac, de Bonmatí; La Banyeta, de Palol de Revardit; La Riera, de Sant Martí Vell; els restaurants Quimera i Delicius, de Caldes de Malavella, i els de Girona Alemanys 3, Cal Ros i El Celler de Can Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA

L’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles: fiscalitat verda per lluitar contra el canvi climàtic

la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens