Societat

societat

Més de 250 participants a les jornades GastroEbre

El Celler de la Cooperativa de Gandesa va ser l’escenari de les jornades professionals GastroEbre, que es van celebrar els dies 28 i 29 d’octubre, dedicades a promoure els productes i la gastronomia de les Terres de l’Ebre. L’organització valora positivament l’edició d’enguany i es felicita per la quantitat d’assistents –més de 250 persones entre tots dos dies– i per la seva diversitat, ja que, a més de gent del sector, també hi van assistir membres d’escoles de cuina de Cambrils, Tortosa, Manresa i Xerta. La jornada de dilluns es va tancar amb un sopar especial a càrrec dels cuiners amb estrelles Michelin de les terres de Tarragona dedicat al Celler de la Cooperativa de Gandesa, que enguany celebra el centenari, on també va participar la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. L’arròs, l’oli i el vi van ser el fil conductor de les sessions dels cuiners d’aquesta segona edició, que pretenia donar visibilitat als productes autòctons. Després de l’èxit d’enguany, l’organització es planteja preparar una tercera edició en un altre emplaçament de les Terres de l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva