Societat

societat

El barceloní Pol Contreras, distingit per la cinquena xocolata

El barceloní Pol Contreras és un dels quatre joves de l’Estat que apareixen en la llista 50 Next Class of 2022 que reconeix joves talents per les seves especials aportacions a l’evolució gastronòmica. Pol Contreras ha estat distingit pel seu treball amb el cacau amb creacions com la cinquena xocolata, a més de la negra, blanca, amb llet i robí, elaborada a partir del mucílag, així com la cervesa negra i el vi a partir de pela de cacau, que també utilitza per extreure tints.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva