Societat

enogastronomia

La ‘Nit dels Rosats’, aquest divendres al Palau de Pedralbes

Vint cellers de la DO Cava es podran maridar amb els platets dels restaurant amb estrella Michelin Atempo i Villa Retiro

Vint celler de la DO Cava presenten aquest divendres els seus vins escumosos rosats en la que serà la tercera Nit dels Rosats. La cita és al Palau de Pedralbes entre les set de la tarda i les onze de la nit i l’organitza la Confraria del Cava amb la idea que “els caves rosats i l’alta gastronomia es din la mà”. A la jornada, doncs, hi participaran també dos restaurants amb una estrella Michelin (l’Atempo, de Jordi Cruz, i Villa Retiro de Xerta) que oferiran platets de degustació i tres empreses de gastronomia gurmet, que serviran tastos selectes. Les postres seran de la pastisseria La Confiança.

La Nit dels Rosats és un esdeveniment obert a tothom, que per segona vegada es fa als jardins del Palau de Pedralbes després d’una primera edició que va tenir molt d’èxit al Palau Robert. La Confraria del Cava vol, d’aquesta manera, donar a conèixer la diversitat i la qualitat dels caves rosats que, de fet, son, amb els ecològics, dels que més creixen en vendes. “Agraden molt a les dones i, en general, al públic major de 45 anys”, expliquen des de la Confraria del Cava. També es vol rellançar la idea del bon maridatge d’aquests escumosos rosats amb l’alta gastronomia.

Les entrades, que tenen un cost per persona de 55€ i els tiquets ja es poden adquirir fins un dia abans de la cita, és a dir, fins el 16 de maig a www.confrariacava.com, o bé al portal www.codetickets.cat.

El dia de l’esdeveniment el públic rebrà un díptic amb totes les referències de cava i gastronòmiques i una copa commemorativa de La Nit dels Rosats. L’entrada donarà dret a degustar fins a 20 caves diferents dels cellers participants, 3 entrants selectes, 4 platets dels dos restaurants amb Estrella Michelin participants i un postre.

El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per un DJ.

Els cellers que hi participen, tots de la DO Cava son: Canals & Munné, Castell d’Age, El Mas Ferrer, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Grimau, Jaume Giró i Giró, Juvé & Camps, Maria Rigol Ordi, Mascaró, Naveran, Pagès Entrena, Parató, Portell, Rimarts, Segura Viudas, Torné & Bel, Torrens Moliner i Vilarnau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.