Monogràfics

CALONGE-SANT ANTONI, PALAMÓS I VALL-LLOBREGA (Baix Empordà)

Menú de la Gamba

Cites per assaborir una terra

La comarca del Baix Empordà posseeix una extraordinària riquesa patrimonial i paisatgística, però és també un dels principals destins gastronòmics de Catalunya i d'arreu del món. De fet, a principi de la dècada dels noranta del segle passat, alguns municipis es van adonar de la importància de la gastronomia com a atractiu turístic i per poder allargar la temporada, i amb la implicació dels seus restauradors van organitzar interessants campanyes gastronòmiques que han donat renom a diverses localitats de la Costa Brava. En són un exemple les mostres: Pals i la cuina de l'arròs, que va començar el 2 d'abril i s'acabarà el 5 de juny; El peix de roca de Begur, que va començar el 30 d'abril i s'acabarà el 19 de juny; La cuina del peix blau ganxó, que va començar el 13 de maig i s'allarga també fins al 19 de juny; el Menú de la gamba de Palamós, Calonge, Sant Antoni i Vall-llobrega, que durarà fins al 17 de juliol, i, finalment, els Tastets de mar: la clova, de Torroella de Montgrí i l'Estartit, que començarà l'1 de juny i durarà fins al 30 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.