Societat

Llevant, 3-Espanyol, 1

Els de Cornellà-El Prat acaben el partit amb nou jugadors

Rubén marca el primer al minut 13, de penal, i repeteix al 57 també des del punt fatídic

Héctor Moreno ha fet el gol dels de Pochettino

L'Espanyol ha jugat avui des de les 4 de la tarda, una hora molt poc habitual. Els de Pochettino buscaven la seva primera victòria fora de casa en aquesta cinquena jornada de Lliga. Un altre dia serà. L'Espanyol ha perdut per 3 a 1, amb dos gols en contra de penal, i amb un tram final de partit on ha jugat amb nou homes per dues expulsions.

Al minut 13 els catalans han patit el primer ensurt, amb el gol de Rubén, de penal.

A la segona part la història s'ha repetit. Al minut 57 un altre penal i un altre gol de Rubén. Jordi Amat a vist la targeta vermella per una falta molt clar dins de l'àrea.

Amb 10, tot semblava dat i beneït. però al minut 72 ha arribat el gol d'Héctor Moreno, que ha obert una porta a l'esperança.

L'alegria ha durat poc, però molt poc. Només han passat dos minuts abans que el Llevant fes el tercer.