Tota l'agenda

Cerca

Del
al

Prop de Castell-Platja d'Aro

Diumenge, 03 març 2024

Exposicions

Banyoles

Parc de la Muralla. Exposició a l'aire lliure dels cinc projectes finalistes del concurs de projectes de la nova biblioteca. Fins al 25 d'abril.

Castelló d'Empúries

Ecomuseu Farinera. La Muga, quan el poble vivia de cara al riu. Fins al 28 d'abril.

Sant Hilari Sacalm

Can Rovira. PlanetArt, exposició d'art pel canvi climàtic. Fins al 22 de març.

Sala d'exposicions de Can Rovira. Instal·lació artística Què cony!, d'Ester Polo. Fins al 9 de març.

Festes

Bescanó

10.00. Sala polivalent. Festa dels nadons. Benvinguda a les famíles.

10.00 a 13.00. Activitats infantils pels nadons i famílies.

11.00. Homenatge als nadons nascuts.

12.00. Pica pica per a les famílies assistents.

Fires

Palafrugell

A partir de les 10.00. L'Stockada. Fira de rebaixes d'hivern 2024. Mostar més dates

Dies 2 i 3
Girona

Mercat d'intercanvi de productes de col·leccionisme, a la plaça Catalunya, de 09.00 a 13.00. Tots els diumenges i festius. Mostar més dates

Dies 11, 18, 25/02, 3, 10, 17, 24, 31/03, 7, 14, 21, 28/04, 5, 12, 19, 26/05, 2, 9, 16, 23, 30/06, 7, 14, 21, 28/07, 4, 11, 18, 25/08, 1, 8, 15, 22, 29/09, 6, 13, 20, 27/10, 3, 10, 17, 24/11, 1, 8, 15, 22 i 29/12
Fòrum del formatge artesà i català

11.00. Passeig de la Devesa. Espai Sentits. L'art del Martidatge amb formatges artesans, amb Toni Gerez.

11.30. Espai Fòrum. Sent el batec de la gastronomia. Descobreix l'essència de L'Amant.

12.15. Espai Sentits. Formatges a la cuina amb Girona Excel·lent, amb Jordi Àvila.

12.30. Espai Fòrum. El formatge al petit comerç i a la restauració, amb Manel Guirado.

13.30. Espai Sentits. Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya, amb Pep Nogué.

14.00. Espai Gastro. Dinar Rissottada amb Marc Ribas.

14.30. Espai Fòrum. A2Gramòfons, amb Xavier Salvà.

16.00. Espai Sentits. Els pastissos de formatges d'en Jordi Ferrer, amb Jordi Ferrer.

17.00. Espai Fòrum. Presentació de la IGP Formatge Garrotxa, amb Hble. Sr. David Mascort.

17.15. Espai Sentits. La cuina Pim Pam de Cal Formatger, amb Marc Masó + Laia Manté.