Entrevistes

EDUARD XATRUCH
XEF. COPROPIETARI DEL DISFRUTAR, EL TERCER MILLOR RESTAURANT DEL MÓN

“ Volem que a l’hora de menjar passin coses”

SERGI I ÒSCAR FORRELLAD
Càmping Cala Montjoi

“No hi ha la mateixa alegria de consum que l’any passat”

XAVIER GIRÓ
Comunicador

“Importa més la lògica de fons que les «fake news»”

JORDI MARTÍ
DIRECTOR TÈCNIC DEL JOVENTUT

“El creixement de la Penya s’ha accelerat massa ràpid”

EDER SARABIA
ENTRENADOR DE L’ANDORRA I EX SEGON ENTRENADOR DEL BARÇA

“Després del Barça, relativitzo les coses”

WILHELM DANCA
TEÒLEG ROMANÈS. CONVIDAT A LA TRIBUNA JOAN CARRERA

“La religió a Rússia no és una qüestió de fe sinó de pertinença”

Robe Iniesta
MÚSIC

“No intento ni planifico res, no puc fer-ho”

JAUME ESPELT
activista contra el pla de residus

“Van fer que tothom s’emprenyés”

ALBERT SASTREGENER
Xef del restaurant Bo.TiC

“Tenim una hostaleria excessivament econòmica”