Economia

Primer mercat de nit, demà, al Terracotta de la Bisbal

La federació de comerciants bisbalenca Els Petits Plaers i Atelier Esdeveniments han programat per demà, de les vuit del vespre fins a la una de la matinada, el primer mercat de nit de la Bisbal al Terracotta Museu. Sota el lema de Parem la fresca al Museu!, el seu propòsit és mostrar la varietat de botigues i promocionar el teixit comercial local. Hi participen una quinzena d’establiments de roba, joguets, joies i bijuteria, petits electrodomèstics i, com no, ceràmica. Alguns restaurants proposen tapes per sopar i les pastisseries més emblemàtiques oferiran postres, amb el patrocini de les begudes Mooma, Cervesa La Brava i Ginebra Nut. L’entrada al museu serà lliure i hi haurà concerts fins passada la mitjanit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”