Economia

S’inicia la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets’

Divuit restaurants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet participen tot aquest octubre en la campanya gastronòmica Tocats pels bolets, durant la qual elaboraran plats en què els bolets del territori seran els grans protagonistes.

Els menús, amb uns preus que oscil·len entre els 48 i els 70 euros, es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.

Les diverses elaboracions, fetes amb productes de temporada i de proximitat, es podran tastar durant tot el mes en 12 municipis del territori: Begur, Pals, Platja d’Aro, Corçà, Llafranc, l’Escala, Llagostera, Regencós, Madremanya, Palafrugell, Palamós i Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ofegats pels interessos de la hipoteca

barcelona

Administracions i sindicats s’uneixen per salvar Nylstar

blanes
economia

Foment engega una ofensiva per rebaixar la pressió fiscal

L’empresa gironina podrà formar 6.000 treballadors sense costos

girona
economia

El vi de l’Estat, a les cartes dels restaurants del món

Barcelona

Foment veu “confiscatori” l’impost a les grans fortunes

Barcelona

Wallbox planteja acomiadar 136 treballadors a Catalunya en el procés per reduir un 15% la massa salarial

Barcelona

La Generalitat capta un nou rècord d’inversió estrangera

barcelona

Demanen que la Generalitat sigui accionista de Nylstar

blanes