Economia

VIMBODÍ I POBLET

Jornada dedicada a la tòfona de Poblet

La hostatgeria del monestir de Santa Maria de Poblet rebrà demà dissabte la primera Jornada de la tòfona negra. L'acte tindrà un apartat tècnic que, entre d'altres, farà la presentació de l'associació LIFE de productors de bolets i tòfones. Una segona part es dedicarà a un showcooking de cuina de la tòfona i a una degustació de tapes a base de tòfona dels restaurants Els Ceps i el Quinta Forca.

Actualment, a Catalunya hi ha unes 800 hectàrees destinades a aquest conreu de la tòfona i la demarcació de Tarragona n'és una de les més dinàmiques pel que fa a potencial de conreu. En aquest sentit, la jornada va dirigida a persones de la zona que estiguin interessades a implantar el cultiu de tòfones a les seves explotacions o bé a conèixer millor les seves diferents aplicacions a la cuina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

El Banc Santander pateix un ciberatac

Barcelona
economia

L’habitatge i l’alimentació estiren l’inflació d’abril i la situen al 3% anual

barcelona

Una quinzena de comerços volen traspassar el negoci per falta de relleu

BANYOLES

Els preus s’apugen set dècimes per l’alça de la roba, l’electricitat i els pisos turístics

GIRONA
ECONOMIA

Augmenta un 35,6% l’allotjament turístic al Vallès Occidental amb una estada mitjana de dues nits

TERRASSA
ECONOMIA

El Maresme pedala a favor de l’EuroVelo 8

MATARÓ
Rússia

Rússia augmenta un 82% els ingressos per la venda de petroli i gas el 2024

barcelona
unió europa

La CE exigeix a Booking complir amb la llei de mercats digitals

barcelona
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS