Economia

Nova carta al Castell Peralada Restaurant

El Castell Peralada Restaurant, que compta amb una estrella Michelin, ha presentat la seva nova carta i el menú de primavera, plens de novetats i enfocats en els productes de temporada. De la carta, el xef Javier Martínez destaca el producte de temporada i els sabors de primavera amb plats plens de sabor com el tiradito de vieires i cansalada amb tàrtar de tomàquet a la menta i vinagreta de llima i nous o les espardenyes de mar a la brasa amb mongetes de Santa Pau, lletons de xai glacejats i caviar.

Del menú ressalta la coca fina de bou de mar i verduretes amb maionesa de cibulet, l’Airbag d’ou fregit, cansalada ibèrica i gambetes i la galera a l’all cremat com a entrants i de plats principals, el foie gras en escabetx de pastanaga i amontillado i el pollastre de corral, escamarlà a la mantega noisette, all negre i cafè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Els pescadors d’arrossegament de Cambrils dividiran la veda

Cambrils
QUERALBS

FGC alerta que el consistori no ha signat el principi d’acord sobre Vall de Núria

QUERALBS
economia

Nova associació per millorar l’economia i promocionar les Garrigues

Juneda
economia

Catalunya va rebre 1,87 milions de passatgers internacionals per via aèria a l’abril

barcelona
economia

Criteria Caixa es convertirà en el primer accionista de Colonial

barcelona

Girona limitarà els grups de turistes a 25 persones i prohibirà l’ús d’altaveus

GIRONA

L’IRTA converteix les seves explotacions en laboratoris amb nova tecnologia

la tallada d’empordà

Neix una plataforma veïnal que reclama reduir el turisme a la ciutat

GIRONA
SANT PERE PESCADOR

El càmping gironí Las Dunas, premiat als ACSI Awards 2024

GIRONA