El Lleida topa amb la muralla de l'Ontinyent (0-1)

El Lleida no va crear ocasions i perd desprès de vuit jornades

Una jugada aïllada va significar el gol de la victòria dels visitants

Emili Vicente
ENTRENADOR DEL LLEIDA
«Teníem previst un partit així i no hem tingut sort a l'hora de trobar el gol»
«Sabíem que eren molt perillosos a pilota aturada, però no hem estat fins en la jugada del gol»
Toni Aparicio
ENTRENADOR DE L'ONTINYENT
«El que tingués una oportunitat per marcar aconseguiria els tres punts, i hem estat nosaltres»

El Lleida no va merèixer perdre ahir, encara que tampoc va fer mèrits per guanyar, ja que només va aconseguir xutar a porteria tres cops. En tot cas, l'empat hauria estat més just, ja que l'Ontinyent només va marcar en una jugada aïllada.

La primera meitat va ser avorridíssima, sense ocasions de gol ni per a l'un ni per a l'altre equip. El Lleida i l'Ontinyent es van dedicar a jugar totes les pilotes per alt, i els blaus només intentaven ficar pilotes al cap de Sellarés, sense punteria. La defensa rival es va mostrar molt seriosa i ordenada, desfent també totes les jugades que intentava per baix Xavi Jiménez, l'home més incisiu del Lleida. Veient el joc dels dos equips, l'empat a zero era el resultat més just quan es va arribar al descans.

Només començar la segona meitat, en un córner, la pilota va caure als peus de Raúl Muñoz i el defensa va establir el 0-1. El Lleida no va saber reaccionar a aquest gol i va continuar sense trobar la porteria de Rangel, mentre que l'Ontinyent es va dedicar, la resta de la segona part, a defensar la renta amb facilitat. L'única ocasió en aquests minuts (72') va ser una rematada de cap al travesser de Sellarés després d'un servei de córner de David Giménez. Era el primer xut del Lleida entre els tres pals en tot el partit. I poc després, Rubén i Dani Marín també van provar els reflexos de Rangel. Semblava que el Lleida despertava, però va ser un miratge i la defensa valenciana es va continuar aplicant fins al final per avortar tots els intents ofensius dels homes d'Emili Vicente.