El Badalona intenta plantar cara, però L'Ontinyent marca sempre el ritme (0-2)

Amb el descens directe prou lluny, la promoció de permanència continua sent una amenaça

Abans de començar la temporada aquest partit l'hauríem imaginat completament diferent, però la classificació acostuma a ser el reflex d'una temporada, i ahir a l'estadi del Centenari es va veure perquè el Badalona està lluitant per no baixar quan aquest no era la intenció, i l'Ontinyent, sorprenentment, està posant en seriós dubte el lideratge del Sant Andreu.

La primera part va ser massa tàctica i força avorrida. L'Ontinyent va portar sempre la veu cantant durant els primers 45 minuts, tot i que sense generar gaire perill a la porteria de Rubén ja que la línia defensiva escapulada va estar molt ben plantada i no va permetre cap ensurt. Per contra, la bona pressió dels valencians al mig de camp no va deixar generar joc al «tribot» format Xavi Muñoz, Sibidé i Isaias.

En la represa es va mantenir la mateixa dinàmica fins que als 53 minuts Kikín es va treure de la butxaca una bona centrada des de l'esquerra que Fran Moreno va rematar apareixent al primer pal. Amb el 0-1 el Badalona no es va descomposar i va estirar línies buscant l'empat. Però l'única ocasió clara per aconseguir-ho va ser un un xut des de 30 metres d'Òscar Ramírez que Rangel va desviar amb certs problemes. La sentència va arribar als 66 minuts quan l'àrbitre va xiular penal per una entrada de Xavi Muñoz a Collado. Rubio va transformar la pena màxima tot que Rubén havia endevinat la trajectòria de la pilota. Al contrari que en altres partits, el Badalona no va baixar els braços, i en el minut 76 Xavi Muñoz va enviar una pilota al pal que podia haver posat més emoció al final del partit, però l'ofici de l'Ontinyent va fer que no passés res més fins al xiulet final.